Mark Wegh neemt Harley-Davidson-dealer over

Mark Wegh neemt Harley-Davidson-dealer over

Redactie Baaz

Harley-Davidson-dealer Big-Rivers in Heteren is overgenomen door Mark Wegh, onder andere eigenaar van Porsche Centrum Gelderland, Porsche Classic Center Gelderland en veilingplatform The Collectables. Wegh ziet in het historische merk en het mooie bedrijf een belangrijke aanvulling op zijn bestaande activiteiten.  

Harley-Davidson-dealer Big-Rivers in Heteren heeft met Mark Wegh per direct een nieuwe eigenaar gekregen. Het bedrijf dat in 2010 werd opgericht door Albert van der Steen, geldt als het belangrijkste verkooppunt van nieuwe en gebruikte Harley-Davidsons in Oost-Nederland. Van der Steen zal het bedrijf blijven leiden. 

Ideale opvolger 

Albert van der Steen over de overname: “Wij houden van een no-nonsense aanpak bij Big-Rivers, en afspraak is afspraak. Net als bij Porsche Centrum Gelderland maken wij tijd voor de klant, lopen wij heel hard om klanten tevreden te maken en te houden. Mark Wegh gaat met zijn visie, het streven het altijd goed te willen doen en zijn enorme netwerk van grote waarde zijn voor ons, ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken.” 

Perfecte match 

De vereniging van deze twee merken is in vele opzichten een perfecte match. Porsche en Harley-Davidson delen een passie voor vakmanschap, prestaties en design. Beide merken hebben een rijk erfgoed en een wereldwijde reputatie op het gebied van kwaliteit, innovatie en het leveren van unieke ervaringen aan hun klanten. 

Mark Wegh: “Die gedeelde passie onderstreept dat Harley-Davidson en Porsche perfect samengaan. Ik heb ontzettend veel zin om mijn enthousiasme en ervaring als Porsche-dealer in te zetten bij Big-Rivers. Het bedrijf blijft onafhankelijk, houdt zijn eigen, vertrouwde team en zal zich met kennis en kunde blijven richten op de Harley-Davidson-liefhebber.”

Mooi bedrijf 

Martin Mulder, Market Manager Harley-Davidson Benelux: “De overname bouwt voort aan het succes van Big-Rivers, dat in 2022 werd bekroond als op één na beste Harley-Davidson-dealer van de regio Benelux-Nordics. Albert heeft een mooi bedrijf opgebouwd dat met Mark Wegh een betrokken en gepassioneerde eigenaar krijgt, precies wat bij het merk en het bedrijf past.” Het team van Big-Rivers zal zich, net als in het verleden, blijven richten op nieuwe en gebruikte Harley’s, onderdelen, onderhoud en reparatie en kleding en accessoires. Big-Rivers bevindt zich op een steenworp afstand van Porsche Centrum Gelderland in Heteren. 

Ook interessant:

Lees hier: Check Point voorspelt: Cloud en AI belangrijkste domeinen in 2024

Lees hier: OutSystems benoemd tot leider in het Gartner® Magic Quadrant™ 2023

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie