Mark van Tol nieuwe Managing Director Charly PR Nederland

Mark van Tol nieuwe Managing Director Charly PR Nederland

Redactie Baaz

Charly PR, het bureau voor geïntegreerde corporate en consumer communicatie in de Benelux, heeft zich versterkt met Mark Van Tol. Als Managing Director gaat Mark zijn uitgebreide ervaring inzetten om het Nederlandse team in Bunnik (Utrecht) te leiden. Daarbij zal hij onder andere een belangrijke sparringsrol op zich nemen bij huidige key accounts en het aantrekken van nieuwe klanten, zowel op Nederlands als Benelux-niveau. 

“We waren al een tijd op zoek naar een managing director voor ons kantoor in Nederland, ook omdat we voor zo’n belangrijke rol heel zorgvuldig te werk wilden gaan”, vertelt Karolien Hessels. Zij nam als Managing Director Benelux het voorbije jaar naast de leiding van het Belgische kantoor ook dat van het Nederlandse op zich. 

“Mark zijn rijke internationale professionele achtergrond en uitgebreide expertise trok onze aandacht, en vervolgens bleek hij tijdens gesprekken met een aantal sleutelmensen in onze organisatie de ideale match. Dat hij niet alleen thuis is in consumer PR en corporate communicatie maar ook in crisiscommunicatie – een belangrijke pijler in onze dienstverlening – is een enorme troef. Ik kijk er enorm naar uit om met zijn ervaring en frisse blik ons bureau, dat we nog geen jaar geleden herpositioneerden en volledig rebrandden van LVTPR naar Charly PR, nog verder te ontwikkelen.” 

Mark studeerde af aan de universiteiten van Ottawa (Canada) en Sydney (Australië). Nadien werkte hij zowel aan klant- (bij kinderwagenmerk Bugaboo in Nederland en Shanghai en Ford Canada) als aan bureauzijde (in Canada NATIONAL Public Relations en in Nederland als account director bij Edelman en als PR lead bij Ogilvy). Nu kiest hij voor een nieuwe uitdaging bij Charly PR. 

"Je krijgt niet elke dag de kans om aan het roer te staan van één van de iconische Nederlandse PR-bureaus. Charly PR heeft al 30 jaar een indrukwekkende reputatie als een volledig geïntegreerd Benelux-agency,” zegt Mark van Tol, Managing Director bij Charly PR Nederland. "Ik ben onder de indruk van hun toewijding aan klanten en het leveren van creatief werk dat écht impact maakt. Ik kijk ernaar uit om samen met het enthousiaste team verder te bouwen op hun succes en klanten te ondersteunen bij communicatie-uitdagingen." 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie