Maak een succes van elke meeting, met de nieuwe generatie van Poly’s populairste draadloze headset voor top-‘Focus’

Maak een succes van elke meeting, met de nieuwe generatie van Poly’s populairste draadloze headset voor top-‘Focus’

Redactie Baaz

Poly (NYSE: PLT) introduceert de Voyager Focus 2, de nieuwste toevoeging aan Poly’s bestsellerserie Bluetooth-headsets. De Voyager Focus 2 is een slimme, draadloze headset met geweldige audio en is intuïtief en gemakkelijk in gebruik. In deze headset worden Poly’s next-generation Acoustic Fence-technologie en Advanced Digital Hybrid Active Noise Cancellation (ANC) gecombineerd om jou te helpen te concentreren op wat echt belangrijk is.

John Lamarque, vicepresident en general manager van de voice collaboration & professional headset businessunit bij Poly: “In dit tijdperk waarin je overal kunt werken en achtergrondgeluiden van alle kanten komen, zagen we een kans voor de nieuwe Voyager Focus 2-headset. We creëerden een letterlijke focuszone – iets wat nog het meest in de buurt komt van een virtuele geluidswal. De Voyager Focus 2 is uitgerust met drie niveaus van hybride ANC, onze high-performance microfoons en Poly’s Acoustic Fence-technologie. Daardoor is je call alles wat je hoort, terwijl alles wat je collega’s horen jouw stem is. Deze headset is het beste van het beste en heeft de dagelijkse comfort die je nodig hebt om gefocust te blijven.”

Ongelooflijk goed geluid

Als je de Voyager Focus 2-headset gebruikt, kunnen collega’s ervan op aan dat ze jou duidelijk horen, en niet je omgeving. Poly’s professionele noise-cancelling microfoons met Acoustic Fence-technologie zorgt voor Poly’s beste achtergrondgeluidonderdrukking tot nu toe, wat leidt tot kristalheldere gesprekken. Poly’s Advanced Digital Hybrid ANC heeft drie instellingen: hoog, midden en uit. Zo heb je altijd het juiste niveau voor je omgeving. Een handige draaghoes wordt ook meegeleverd, zodat je altijd een headset bij de hand hebt, waar je ook heengaat.

Professionele prestaties

Omdat de Voyager Focus 2 slim is, hoef je je nooit zorgen te maken over of je wel te verstaan bent. De Dynamic Mute Alert-functie laat het je weten als je praat terwijl je op mute staat. Daarnaast knippert een oorschelpindicator als je in gesprek bent, zodat anderen zien dat je bezet bent. Andere slimme sensoren helpen je oproepen te beantwoorden en muziek af te spelen of te pauzeren. De slimme microfoonarm switcht automatisch tussen audio links en rechts, afhankelijk van hoe je de headset draagt. De headset gaat automatisch op mute als de arm omhoog staat, zodat je altijd de controle hebt over je gesprekken.

Langere gespreksduur

Poly heeft zijn populairste Voyager Focus-headset een upgrade gegeven. Niet alleen door de levensduur van de batterij uit te breiden in het nieuwste model, maar ook door de mogelijkheid te bieden om ‘m te gebruiken als bedraad device, waarbij de audio via USB verloopt. De batterij alleen biedt een langere gespreksduur, tot negentien uur.

Werkt net zoals jij

De Voyager Focus 2-headset is beschikbaar in twee verschillende opties, zodat aan alle connectiviteitsbehoeften van gebruikers is te voldoen. De Voyager Focus 2 UC-headset is te verbinden met mobiele telefoons en pc’s/Macs via Poly’s nieuwe BT700-USB-adapter, die zorgt voor een stabielere audioverbinding en beter bereik in een supercompacte vorm – voor als je even weg moet van je device maar wel verbonden wilt blijven. De headset heeft ook een handige optie voor staand opladen, die tegelijkertijd fungeert als makkelijke opbergplek op het bureau. Voor wie tijdens zijn werkdag verbinding wil maken met meerdere communicatiedevices is de Voyager Focus 2 Office-headset te verbinden met vaste telefoons, mobiele telefoons en pc’s/Macs. De Office-versie blijft opladen in de basis als de headset niet in gebruik is, zodat je altijd klaar bent om een telefoontje aan te nemen. Hij is ook te gebruiken als bedrade headset wanneer hij in de USB-poort van een computer zit.

Microsoft Teams Open Office-certificering

Met zijn noise-cancelling microfoon – uitgebreid met Poly’s Acoustic Fence-technologie – heeft de Voyager Focus 2-headset de Microsoft Teams Open Office-specificatie voor premium microfoons verdiend. De headset is Microsoft Teams-gecertificeerd en is voorzien van een speciale Teams-knop voor rechtstreekse toegang tot de app. Daarnaast is hij meteen te gebruiken met Zoom voor probleemloze ondersteuning van al je behoeften op het gebied van samenwerking en communicatie.

Mohamed Alaa Saayed, ICT industry director & fellow - connected work bij Frost & Sullivan: “Werknemers willen meer flexibiliteit in de manier waarop ze werken en hebben meer behoefte om te focussen en op elke plek te werken. De Voyager Focus 2 is daarvoor gemaakt. Poly’s Acoustic Fence- en Advanced Digital Hybrid ANC-technologie zijn premium features die niet alleen de ervaring van de gebruiker verbeteren, maar ook de ervaring aan de andere kant. En dat zorgt voor een geweldige, professionele audio-ervaring voor iedereen.”

Ondersteuning voor Poly+ en Poly Lens

Voor nog meer gemak ondersteunt de Voyager Focus 2 Poly Lens, een persoonlijke deviceondersteuningsdienst, die het voor IT-teams makkelijker maakt om te troubleshooten en devices op afstand te beheren. De Voyager Focus 2 wordt geleverd met een garantie van twee jaar en met toegang tot Poly’s standaardondersteuning. Voor extra gemoedsrust is er Poly+, een betaalde abonnementsdienst die wereldwijd 24/7 technologische ondersteuning biedt voor persoonlijke devices en een garantie van drie jaar.

Beschikbaarheid

De Voyager Focus 2 is een toevoeging aan de Voyager Focus UC-lijn, die wereldwijd te koop blijft. De Voyager Focus 2-headset is vanaf nu verkrijgbaar via Poly.com en geautoriseerde resellers over de hele wereld.

Meer informatie over prijzen en beschikbaarheid van het Voyager Focus-assortiment is te vinden via: Voyager Focus 2 and Voyager Focus UC.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie