LOWLANDER CREËERT HET ULTIEME BIER VOOR OP 'T TERRAS: LEFTOVER LEMON & ELDERFLOWER

LOWLANDER CREËERT HET ULTIEME BIER VOOR OP 'T TERRAS: LEFTOVER LEMON & ELDERFLOWER

Redactie Baaz

De eerste zonnestralen zijn al gespot en daar moet op gedronken worden. Met verbeterde receptuur en nu verfrissender dan ooit is 'ie terug van weggeweest: Leftover Lemon & Elderflower alc (3.8%) én nu voor het eerst ook in non-alc (0.3%). Dit ultieme fruitbier smaakt als lente in een glas, hét bier dat gemaakt is voor op het terras dus. Levendig en verfrissend, met een bloemige afdronk. 

FRUITBIER TEGEN VERSPILLING

Fruitbier dat ook een oplossing is voor voedselverspilling.  We kozen voor vlierbloesem - een van de mooiste bloemensmaken van de lente - en combineerden het met citroenen die zijn afgewezen door supermarkten. Daarvan hebben we dit heldere, citrusachtige, verfrissende bier gemaakt dat geweldig is voor de smaakpapillen - en voor de planeet. 

Lowlander staak bekend om het gebruik botanicals: bloemen, kruiden en specerijen die elk hun eigen unieke smaak met zich meebrengen. En nu gaan we nog een stap verder: door een roterend assortiment fruitbieren te creëren. Gemaakt met puur, gered fruit. Onze lichte, lichtzoete witbierbasis vult de scherpe citrus perfect aan. Dit resulteert in een heerlijk complexe smaak, zonder onnodige toevoegingen.

NU OOK NON-ALC

Fruitbier op het terras: dat gun je iedereen. Precies de reden dat we Leftover Lemon & Elderflower nu ook non-alc (0.3%) lanceren. Want een middag zonder alcohol op het terras is ook wel zo verfrissend.

TASTE NOT WASTE

Als lid van 1% For The Planet, doneren we 1% van de opbrengst aan Trees for All waarmee we duurzame bosbouwprojecten in de Lage Landen en daarbuiten ondersteunen voor een gezonder klimaat. Daarnaast gaat dit bierverspilling tegen doordat deze gebrouwen is met reststroom citroenen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie