Logitech introduceert Keys-To-Go 2: het meest draagbare toetsenbord van Logitech ooit

Logitech introduceert Keys-To-Go 2: het meest draagbare toetsenbord van Logitech ooit

Redactie Baaz

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) heeft het Keys-To-Go 2-toetsenbord uitgebracht: een ultra draagbaar, draadloos toetsenbord dat is ontworpen voor zowel tablets en mobiele apparaten als laptops. Het toetsenbord beschikt over een ingebouwde cover om bescherming te bieden tegen beschadigingen en morsen is ook geen probleem. Het dunne, lichtgewicht ontwerp van het toetsenbord maakt het een fluitje van een cent om ‘m bijvoorbeeld in een rugtas op te bergen en mee te nemen. Keys-To-Go 2 is bovendien ‘multi-OS compatibel,’ wat betekent dat gebruikers uit de voeten kunnen met meerdere besturingssystemen, zodat zij moeiteloos kunnen werken, studeren en creëren, ongeacht het apparaat of de werkplek.

“Het hedendaagse leven gaat razendsnel en tijd is ontzettend waardevol. Daarom is het belangrijk om productief te blijven, ook onderweg”, vertelt Joseph Mingori, general manager of mobile solutions and partnerships bij Logitech“Logitech begrijpt de uitdagingen waar professionals mee te maken hebben als geen ander. Wat zij precies willen? Minder met zich meedragen, maar wel meer gedaan krijgen. Keys-To-Go 2 is een persoonlijk apparaat dat een werkplek omtovert tot een productieve werkplek, ongeacht waar deze zich bevindt.” 

Keys-To-Go 2 is verkrijgbaar in de kleuren Graphite, Pale Grey en Lilac. Het toetsenbord maakt gebruik van scissor-toetsen voor een comfortabele, efficiënte en precieze manier van typen. Maak verbinding via BluetoothⓇ op maximaal drie apparaten via de Easy Switch-toetsen en typ naadloos op tablets, smartphones en laptops. Het compacte toetsenbord is beschikbaar in twee verschillende layouts: Universal (Android, ChromeOS, Windows, iPadOS, iOS en MacOS) en een puur op Apple gerichte layout (iPadOS, iOS en macOS). 

Logitech is erop gebrand om zijn CO2-voetafdruk te verkleinen en zijn producten op een verantwoorde manier te ontwerpen. De plastic onderdelen in Keys-To-Go 2 bevatten dan ook gecertificeerd gerecycled plastic. Dit plastic is afkomstig uit oude consumentenelectronica, dat op deze manier een tweede leven krijgt. De Pale Grey-versie en de Graphite-versie bevatten 36% van dit soort plastic, de Lilac-versie 33%. Het aluminium in Keys-To-Go 2 is gemaakt met hernieuwbare energie, in plaats van fossiele brandstoffen, zodat de CO2-uitstoot wordt verlaagd tijdens het productieproces. De papieren verpakking is afkomstig van materiaal uit FSC™-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen. 

Beschikbaarheid en adviesprijs

Keys-To-Go 2 is nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 89.99 Euro. Het toetsenbord kan worden aangeschaft via www.logitech.com/nl en andere (r)etailers.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie