Lexus maakt prijzen van de LS 500h bekend

Lexus maakt prijzen van de LS 500h bekend

Redactie Baaz

Lexus heeft de prijzen van de nieuwe LS 500h vrijgegeven. Die beginnen bij 116.995 euro voor de LS 500h Luxury Line en lopen op tot 156.995 euro voor de LS 500h AWD President Line.

Tot de selecties aan opties behoren onder meer een aerodynamische ss en biedt het toppunt van Japanse gastvrijheid – Omotenashi. Een topklasse hybride limousine met een sierlijk coupédesign die aan de hand van Lexus’ uiterst nauwkeurige ambachtslieden is ontwikkeld en vervaardigd.

De nieuwe Lexus LS 500h staat op een verlengde versie van het volledig nieuwe Lexus platform GA-L, Global Architecture for Luxury Vehicles. Dat is het stijfste dat Lexus ooit ontwikkeld heeft. Mede dankzij het lage zwaartepunt zet het platform nieuwe standaarden wat betreft rijdynamiek en -comfort. Het zorgt er mede voor dat de nieuwe LS behalve de stilste generatie LS ook de meest dynamische is.

Meeste beenruimte ooit in een LS

Wanneer de Lexus LS 500h achterin is uitgerust met de exclusieve Ottoman-zetel, biedt de auto hier de meeste beenruimte ooit in een LS. De comfortstoel is uitgerust met Japanse Shiatsu-massage, een voetensteun en een leuning die ver naar achteren versteld kan worden. De voorstoelen zijn op maar liefst 28 manieren elektrisch te verstellen. Ze zijn uitgerust met een verwarmings-, ventilatie- en massagefunctie.

Medio december bij de dealer

De nieuwe Lexus LS 500h is vanaf medio december leverbaar bij de Lexus dealer als Luxury Line (116.995 euro), F SPORT Line (126.995 euro), Executive Line (127.995 euro) en President Line (149.995 euro). 
poiler achter, het Kiriko-glas in combinatie met de origami-deurpanelen en een QLI Reference Surround Sound System van het befaamde high-end audiomerk Mark Levinson.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie