Lees Baaz Magazine digitaal: nu beschikbaar op Readly

Redactie Baaz
De coronaklap is hard. Maar klappen zijn te incasseren. Branden zijn te blussen. En uitdagingen te overkomen. In tijden als deze overleef je niet door weg te trekken. In tijden als deze overleef je door aan te gaan. Verder te kijken dan de vier muren van het thuiskantoor; je niet alleen te richten op de huidige stand van zaken, maar ook het moment waarop de anderhalve-meter-maatschappij plaatsmaakt voor iets nieuws. Al meer dan tien jaar lang voorziet Baaz van de schat aan informatie die daarbij komt kijken. 24 uur per dag online, vijfmaal per jaar als magazine. Die magazines zijn vanaf nu op Readly te lezen.

Nederland zit thuis. En aangezien onze magazines grotendeels op de vergadertafels en bureaus van kantoren belanden, wordt ook Baaz genoodzaakt om (nog) creatiever te denken. 

Baaz: altijd en overal

Elke Baaz-editie van elk jaargang vind je op Readly. De digitale bladen lees je waar en wanneer je maar wilt. Tablet, smartphone, desktop of laptop: het maakt niet uit, want de webapp draait overal op en onze magazines zijn ook offline beschikbaar. Zo houdt je Baaz bij je. Niet alleen op de zaak, evengoed op de woonkamerbank. 

Wat mag dat kosten?

De eerste twee maanden lees je gratis. Daarna geniet je voor een tientje per maand onbeperkt van Baaz, WINMAG Pro, DIGIFOTO Pro, digifoto Starter en duizenden andere toptitels. Er is geen opzegtermijn of contract. Bevalt het na twee maanden niet, dan zit je nergens aan vast. Zowel vorige edities als nieuwe uitgaven zijn per direct beschikbaar. 

Houd vol. Blijf op de hoogte. Maak hier een account aan.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie