Lamborghini Urus: inzet op ambitieuze koers

Lamborghini Urus: inzet op ambitieuze koers

Redactie Baaz
Met de Lamborghini Urus zet het gelijknamige automerk in op een ambitieuze koers. De extreme wagen, het pure Lamborghini-ontwerp en de uitstekende prestaties maken de SUV absoluut uniek.

Integratie Lamborghini Urus

Lamborghini Urus integreert een V8 bi-turbomotor met een maximaal vermogen van 478 kW/650 pk, de beste verhouding tussen gewicht en vermogen op de SUV-markt. De automatische transmisssie met acht versnellingen en het permanente vierwielaandrijvingssysteem met actieve koppelvectoring maken het voor de bestuurder mogelijk om bij elke gelegenheid en in elke situatie uitzonderlijk te presteren.

Lamborghini Urus: veelzijdige auto

Lamborghini Urus is een veelzijdige auto waarin de nieuwste technologieën bieden. Het is opgezet met de nieuwste veiligheids- en rijtechnologiesystemen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van verschillende klanten. Urus is gemakkelijk en veilig te besturen: het zorgt voor maximaal comfort en veiligheid bij 360 graden voor rijden in de stad en lange ritten. Er zijn drie ADAS-pakketten (Advanced Driver Assistance Systems): Urban Road, Full ADAS en Highway. Ze bevatten nieuwe, innovatieve en intelligente hulp- en veiligheidssystemen die geschikt zijn voor individuele rij-voorkeuren. 

LEES OOK: Zelfrijdende auto’s: risicovol of uitvinding van de eeuw?

Drie rijstanden

Lamborghini heeft drie rijstanden toegevoegd. STRADA voor gemak van rijden, comfort en veiligheid; SPORT voor behendigheid, reactievermogen en rijplezier; CORSA voor precisie en maximale prestaties. De drie offroad-modi verbeteren de Urus-prestaties nog meer: ​​NEVE zorgt voor gemak en veiligheid, zelfs op gladde oppervlakken; TERRA zorgt voor comfort en gemak in off-road-omstandigheden; SABBIA is perfect voor zandige oppervlakken.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie