Koers van de Bitcoin blijft spannend

Redactie Baaz
De Bitcoin blijft beleggers nog steeds verbazen. Na de imponerende 'bull run' in het najaar van 2017, waarbij de waarde van de Bitcoin in enkele maanden piekte naar zo'n € 14.128,-, is de koers sinds het voorjaar van 2018 gedaald tot gemiddeld zo'n € 3200,- tot € 3300,- op het laagste punt. Maar de Bitcoin blijft beleggers verrassen.

Flinke pieken

De Bitcoin vertoont regelmatig flinke pieken. De huidige historisch lage koers biedt tal van kansen voor beleggers met lef, om snel flink wat geld te kunnen verdienen. Als je laag inkoopt en wacht op het moment dat een bull run aan zijn piek zit, kun je laten cashen en een mooie winst opstrijken.

Altijd groei in Bitcoin

Maar natuurlijk kun je ook gaan voor een investering op lange termijn. De Bitcoin heeft historisch gezien bewezen dat er altijd weer groei in de digitale munt zit. En de ontwikkelingen in de wereld van block chain technologie zijn hoopgevend. Volgens tal van experts die hun sporen hebben verdient in de financiële wereld, gaat blockchain de wereld van banken en beleggingen voorgoed veranderen. Het is nog niet te laat om in te stappen en mee te profiteren van de winsten die in de wereld van digital currencies in het verschiet liggen.

Koers van Bitcoin volgen

Veel mensen weten echter niet hoe ze de koers van Bitcoin, met de waarde in euro's in plaats van in dollars, goed kunnen volgen. Volg de koers van de Bitcoin via Satos.nl en je bent altijd up to date met de laatste prijs van de Bitcoin. Als je kiest voor het volgen van de koers van de Bitcoin via Satos.nl, zie je direct ook de koersen van alternatieve digitale munten, de zogeheten altcoins. Bekende voorbeelden hiervan zijn onder meer de Litecoin, de Ripple, de Carano, dé Stratis en de Reddcoin.

Altcoins

Er zijn experts die verwachten dat een of meer van deze altcoins net zo groot kunnen worden als de Bitcoin. Dus in deze munten beleggen kan, naast de Bitcoin, op langere termijn zeer rendabel zijn. De truc is om op het juiste moment met een slimme investering in te stappen. Dat is het moment waarop de koers van de Bitcoin en/of altcoins historisch laag is. Dat is met de Bitcoin en veel altcoins momenteel het geval. Profiteer nu van deze historisch lage koers en beleg verstandig nu het nog rendabel en winstgevend is.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie