Koen Regout nieuw CEO Brandt & Levie

Koen Regout nieuw CEO Brandt & Levie

Redactie Baaz

Koen Regout is in mei aangetreden als de nieuwe CEO van de missie-gedreven worstmakerij Brandt & Levie. Samen met de huidige eigenaren wil hij van Brandt & Levie hèt verantwoorde worstenmerk van Europa maken.

Brandt & Levie is in 2011 opgericht met als doel mensen te inspireren beter vlees te eten. In de eigen Amsterdamse worstmakerij wordt de lekkerste worst gemaakt van uitsluitend vlees van boerderijen met oog voor dier en milieu. De worsten van Brandt & Levie zijn inmiddels een begrip en verkrijgbaar bij talloze restaurants en speciaalzaken door heel Nederland en inmiddels ook in Duitsland, België en Oostenrijk.

Geert: “Ik ben ontzettend trots op waar we nu staan, een prachtige productielocatie, met een fantastisch team dat geweldige producten maakt. We zien volop kansen en daarbij zochten we een directeur met de hierbij horende kennis en ervaring. Koen heeft een brede commerciële én maatschappelijke achtergrond. Deze combinatie geeft ons veel vertrouwen dat hij naast commercieel inzicht ook intrinsiek gedreven is om de wereld mooier achter te laten. Wat ons betreft de perfecte directeur voor Brandt & Levie!”

1 miljoen groeikapitaal opgehaald

Begin dit jaar haalde Brandt & Levie 1 miljoen euro groeikapitaal op met een sharefunding-campagne. Doel is daarmee meer mensen aan te sporen te kiezen voor verantwoord vlees, door uitbreiding van (internationale) distributie en ontwikkeling van de allerlekkerste plantaardige worst. Koen: “Ik ben onder de indruk van wat de mannen met hun team hebben neergezet en kijk er naar uit de missie van Brandt & Levie samen nog verder uit te dragen.”

Samuel Levie, Jiri Brandt en Geert van Wersch blijven zowel strategisch als operationeel betrokken. Samuel: “Vanaf dag één reflecteren wij als vleesbedrijf op onze rol in het voedselsysteem, iets wat in de sector helaas niet vanzelfsprekend is. We vinden het fantastisch dat Koen met ons de impact nog groter en positiever gaat maken. Koen heeft met zijn commerciële achtergrond en brede bedrijfskundige ervaring de nodige kennis in huis om Brandt & Levie door deze volgende fase van groei te begeleiden.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie