Knab introduceert Apple Pay

Redactie Baaz
Knab introduceert vandaag Apple Pay voor zowel zijn particuliere als zakelijke klanten. Met deze integratie vervult Knab een van de grootste wensen van de ruim kwart miljoen Nederlandse klanten.

Apple Pay is een veilige manier van betalen waarmee gebruikers voorkomen dat ze hun betaalkaart aan iemand anders overhandigen, fysieke knoppen aanraken of contant geld wisselen. Klanten houden enkel hun iPhone of Apple Watch bij een betaalautomaat om contactloos af te rekenen. Elke Apple Pay-aankoop is veilig omdat deze wordt geverifieerd met Face ID, Touch ID of een toegangscode. Apple Pay wordt onder andere geaccepteerd in supermarkten, apotheken, taxi's, restaurants, lunchrooms en winkels. 

Wachten wordt beloond 

Nadine Klokke (CEO Knab) is blij met deze klantvriendelijke toevoeging aan de diensten van Knab: “Onze klanten zaten hier al een tijdje op te wachten. Het kostte tijd om dit aan de achterkant helemaal goed in te richten. Dat vanaf nu – behalve particuliere – ook onze zakelijke klanten met Apple Pay kunnen betalen, maakt het lange wachten hopelijk meer dan goed.” 

Ook online eenvoudig afrekenen

Klanten kunnen Apple Pay ook gebruiken om online – via iPhone, iPad en Mac - dingen snel en eenvoudig af te rekenen. Dankzij Apple Pay hoeft de gebruiker bijvoorbeeld geen online accounts meer aan te maken als ze iets willen aanschaffen. Zo wordt het afrekenen bij bezorgdiensten, online winkels, openbaar vervoer en parkeren een stuk makkelijker. Klanten kunnen Apple Pay ook gebruiken om betalingen te doen in apps op de Apple Watch. 

 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie