Kingston Technology biedt nieuwe server pre-sales service

Redactie Baaz
Kingston Technology Europe Ltd, onderdeel van Kingston Technology Company Inc., onafhankelijk aanbieder van geheugenproducten, introduceert de nieuwe server pre-sales service KingstonConsult voor bedrijven.

Persbericht:

KingstonConsult omvat een Server Assessment service waardoor organisaties direct in contact kunnen komen met een Kingston serverconfiguratie expert. Deze deskundige evalueert de bestaande serverconfiguratie en doet aanbevelingen om de configuratie in overeenstemming te brengen met de zakelijke doelstellingen. Productevaluaties, configuraties en technische trainingen, regelmatige technische updates over de nieuwste technologieën: het zijn allemaal diensten die KingstonConsult aanbiedt.

Kingston biedt bedrijven ondersteuning bij het aanpakken van de hedendaagse uitdagingen van de voortdurend veranderende en complexe serverconfiguraties. Het is tevens een oplossing voor hun gebrek aan tijd en middelen om de nieuwste technologische ontwikkelingen te volgen en te begrijpen. Een geoptimaliseerde serverconfiguratie helpt bedrijven zakelijke doelstellingen en toekomstige vereisten te realiseren. Het voorkomt sub-geoptimaliseerde serverconfiguraties die kunnen leiden tot onnodige investeringen of een lagere ROI.

"Al 25 jaar is Kingston Technology gespecialiseerd in geheugentechnologie. Met onze nieuwe pre-sales service, KingstonConsult, kunnen we organisaties voorzien van configuratie expertise en advies. Dit zorgt ervoor dat hun serverconfiguraties zijn geoptimaliseerd voor hun specifieke behoeften inclusief cloud, virtualisatie en big data vraagstukken," aldus Ferdi van der Zwaag, Business Development Manager Nederland bij Kingston Technology.

Klanten kunnen een gratis* KingstonConsult Server Assesment aanvragen door te mailen naar KingstonConsult@kingston.eu. Een KingstonConsult video is hier beschikbaar. Meer informatie over de servergeheugen configuratie, best practises en video’s zijn hier te vinden.

*Gratis o.b.v. kwalificatie

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie