Kindergarden lanceert WorkFamily Solutions op de Nederlandse markt

Kindergarden lanceert WorkFamily Solutions op de Nederlandse markt

Redactie Baaz

Kindergarden, landelijk aanbieder van hoogwaardige kinderopvang - lanceert WorkFamily Solutions op de Nederlandse markt. Met deze oplossing, die al in meerdere landen succesvol is gebleken, kunnen bedrijven werknemers met kinderen helpen een betere werk-privébalans te creëren. WorkFamily Solutions biedt kinderopvangdiensten die bedrijven kunnen afnemen om hun werknemers te ondersteunen. Die krijgen daardoor de beschikking over vaste en incidentele kinderopvang, maar ook over advies en coaching, waarbij de uitdagingen van een drukke baan en de zorg voor kinderen centraal staan

Goed werkgeverschap

Kindergarden is met WorkFamily Solutions de eerste in Nederland die de combinatie van kinderopvangdiensten met kennis, advies en ondersteunende diensten voor werknemers aanbiedt. WorkFamily Solutions is gebaseerd op het succesvolle model van de internationale moederorganisatie van Kindergarden, Bright Horizons. De dienst heeft zich al bewezen in landen als de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, India en Duitsland. Inmiddels hebben daar al zo'n 10.000 bedrijven het concept omarmd. Nicole Krabbenborg, Directeur Kindergarden Nederland: "WorkFamily Solutions is dé oplossing voor bedrijven die geloven in goed werkgeverschap. Door ouders te helpen bij het vinden van een goede werk privé-balans behouden ze hun waardevolle medewerkers voor het bedrijf. Dit zien ze niet alleen terug in commitment en loyaliteit maar ook in een vermindering van het ziekteverzuim."

Voordelen voor werknemers én werkgevers 

WorkFamily Solutions zorgt voor de beschikbaarheid van structurele kinderopvang, maar ook voor incidentele opvang (Back-up Care). Het biedt werknemers bovendien toegang tot kennis, coaching en expertise. Het zijn diensten die niet alleen bijdragen aan het welzijn van werknemers, maar ook aan het succes van organisaties. Daarnaast zorgt het ook voor behoud van meer (vrouwelijk) talent. "Werkgevers en werknemers hechten belang aan een goede werk-privébalans. Met WorkFamily Solutions brengen we onze internationale ervaring naar Nederland en ondersteunen we bedrijven met onze expertise. Deze dienst is het antwoord op de groeiende behoeften van jonge werkende ouders en het biedt bedrijven veel voordelen", zegt Annekee Goedhuis, Directeur Marketing, Klantrelatie & WorkFamily Solutions.

Over WorkFamily Solutions

WorkFamily Solutions is ontwikkeld vanuit de best practices van Bright Horizons. Deze service is vervolgens op onze markt doorontwikkeld met daaraan toegevoegd de Nederlandse kennis, kwaliteit en faciliteiten van Kindergarden.

Over Bright Horizons

Bright Horizons is een internationaal toonaangevende organisatie op het gebied van kinderopvang en -ontwikkeling. Wereldwijd omvat Bright Horizons ruim 1.100 kinderdagverblijven en ondersteunen ze meer dan 10.000 bedrijven succesvol met Work & Family Services zoals Back-Up Care, bedrijfsplekken, coaching en trainingen.

Over Kindergarden

Kindergarden is een professionele organisatie die kwalitatief hoogwaardige kinderopvang met een doordacht pedagogisch programma biedt voor kinde

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie