Kenniscentrum “Anders Werken” geopend

Redactie Baaz
De crisis dwingt organisaties anders te gaan werken. In kenniscentrum ‘Anders Werken’ laten ze je zien hoe dat moet.

Persbericht:

Anders werken is geen wetenschap
De economie, technologie én een nieuwe generatie medewerkers dwingt elke organisatie om anders te gaan werken. Waarom zou je nog naar kantoor gaan als je ook online met kunt werken? Waarom zou je reistijd verliezen als je online kunt vergaderen?  Hoe pas je de organisatie en kantoorinrichting aan aan deze nieuwe manier van werken? CONzzept kan invulling geven aan het complete traject van de implementatie van Anders Werken binnen de (semi) overheidshuisvesting en het bedrijfsleven.

Anders Werken in kenniscentrum 
De partners van CONzzept nodigen je uit om Anders Werken in de praktijk te ervaren. In het kenniscentrum te Vianen krijg een presentatie.  Je maakt kennis met de nieuwe mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting en ICT-technologie waardoor je effectiever en productiever kunt samenwerken.

CONzzept Partners 
Het kenniscentrum  Anders Werken is een samenwerking tussen CONzzept, Haworth en QUBE. CONzzept implementeert de  werkprocessen binnen (semi) overheidsinstellingen, Haworth is producent van kantoormeubilair en QUBE creëert en implementeert integrale bedrijfsoplossingen.

Verandering van producten en diensten
CONzzept adviseert gebruikers en aanbieders van kantoorruimtes bij het veranderen van ruimtes en werkprocessen. Producten en diensten zullen anders ingezet moeten worden om  te voldoen aan de wens van de hedendaagse gebruiker.

Kom naar het kenniscentrum
CONzzept, Haworth en QUBE hebben in het Kenniscentrum een uitgebreide opstelling van diverse werkplekken gebaseerd op deze uitgangspunten. We laten zien hoe ICT-technologie dit ondersteund en mogelijk maakt.  Gebruikers en aanbieders  van kantoorruimte, kunnen hier, op een plezierige wijze kennis nemen van alle aspecten van het ‘Anders Werken’.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie