Jumpstart biedt studenten de kans om een bedrijf te starten
Wat is jouw gouden business-idee?

Jumpstart biedt studenten de kans om een bedrijf te starten

Redactie Baaz

De afgelopen week heb je twee mini-documentaires kunnen zien op Baaz. Annic van Wonderen en Nathan Moszkowicz vertelden over hun startup en gaven tips. Dit was allemaal voor het Jumpstart-project van ING. Begin oktober is het Jumpstart weekend en daar is een speciale soundtrack voor geschreven door Jiggy Djé: Anthem.

Wedstrijd

ING wil studenten helpen om hun business-idee om te zetten in een echte startup. Daarom is Jumpstart opgericht: een wedstrijd waarin studenten en andere jonge mensen strijden om een opleiding en begeleiding van het Erasmus Centre of Entrepeneurship. Ook krijgt de winnar persoonlijke mentors van ING om te helpen bij het starten van hun bedrijf. Vorig jaar waren er meer dan honderd ideeën die meededen en brachten duizenden studenten hun stem uit. Dit jaar zijn er al bijna 150 business-ideeën aangemeld. 

Weekend

Op vier en vijf oktober is het Jumpstart weekend in Club Air. Daar wordt door een vakjury het winnende idee gekozen. Aanmelden voor Jumpstart kan nog tot 15 september via de ING Facebookpagina Jongeren en Studenten. De bedenkers van de vijftig beste ideeën worden uitgenodigd voor het weekend.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie