Jouw eeuw, jouw lijst: de beste muziek van de afgelopen 23 jaar in NPO 3FM Top 1003 van deze Eeuw

Jouw eeuw, jouw lijst: de beste muziek van de afgelopen 23 jaar in NPO 3FM Top 1003 van deze Eeuw

Redactie Baaz

Goldband, Harry Styles, Arctic Monkeys, Nothing But Thieves, Son Mieux, Froukje; een greep uit de artiesten die hun plaat na de eeuwwisseling uitbrachten en daarmee de muzikale helden van een nieuwe generatie zijn. 3FM wil de muziek van deze generatie op een voetstuk zetten tijdens de NPO 3FM Top 1003 van deze Eeuw. Luisteraars kunnen vanaf vandaag stemmen op hun meest iconische nummers van de afgelopen 23 jaar via 3fm.nl/stem.

Van die ene dancetrack die je voorbij hoorde komen 's nachts op Lowlands, de band die je in je hart sloot en altijd fan van bleef vanaf dat ene nummer, het liedje dat je doet denken aan de liefde van je leven tot de guilty pleasure die je altijd samen met je vrienden zingt: tijdens de 3FM Top 1003 van deze Eeuw komen ze allemaal voorbij. Stemmen kan tot en met vrijdag 8 september, daarna maakt 3FM de lijst bekend. Wie er in de top 10 staan blijft nog spannend tot vrijdag 22 september. 

De 3FM Top 1003 van deze Eeuw wordt van maandag 11 september tot en met vrijdag 22 september iedere werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur uitgezonden. In het weekend staat 3FM ook tijdens die uren in het teken van muziek uit de afgelopen 23 jaar.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie