Jortt introduceert Ondernemer Gericht Boekhouden

Jortt introduceert Ondernemer Gericht Boekhouden

Redactie Baaz
Inzicht en begrip in je boekhouding is belangrijk voor ondernemers, maar traditioneel boekhouden is voor velen te onoverzichtelijk. Daarom introduceert onlineboekhouddienst Jortt een nieuwe methode.

Voor veel ondernemers is traditioneel boekhouden een doolhof van moeilijke grootboeken, ingewikkelde journaalposten en een wirwar van cijfers. Allesbehalve geschikt voor datgene waar het eigenlijk voor bedoeld is: snel inzicht in je financiële situatie. Volgens de bedenkers van online boekhouddienst Jortt is de ouderwetse dubbele boekhoudmethode hier grotendeels de oorzaak van. Dit systeem werd bedacht in de middeleeuwen, maar is eigenlijk nooit aangepast aan de moderne tijd.

Daarom introduceert Jortt nu Ondernemer Gericht Boekhouden. Deze methode is van de grond af aan ontworpen en gebaseerd op de praktijk van de ondernemer. Het focust zich dan ook op concrete zaken als het banksaldo, de verstuurde facturen en de cashflow. Hierdoor is de financiële situatie van zijn bedrijf meteen inzichtelijk voor de ondernemer. Geen ellenlange opsommingen van cijfers meer, maar duidelijke grafieken en afbeeldingen die direct inzicht verschaffen in de stand van zaken, zonder dat je omver wordt geblazen door financieel jargon.

Twee varianten

Naast de financiële administratie bevat Jortt ook een gratis module voor factuurbeheer, waarmee de ondernemer gemakkelijk en snel professioneel ogende facturen kan versturen, compleet met eigen logo. De betaalstatus wordt duidelijk weergegeven en met een druk op de knop kan er, waar nodig, een herinnering worden verstuurd. De online boekhouddienst verschijnt in twee varianten: Jortt Gratis en Jortt Compleet. Het Compleet-pakket bevat naast de gratis functionaliteit ook de complete boekhoudfunctionaliteit. De eerste maand is gratis en vervolgens kost het pakket 25 euro per maand.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie