John Huiberts en Daniel de Boer ondernemers van het jaar 2018

John Huiberts en Daniel de Boer ondernemers van het jaar 2018

Redactie Baaz
Tijdens de finale van het EY Entrepreneur Of The Year-programma in het Theater Amsterdam zijn de winnaars bekendgemaakt.

De EY Entrepreneur Of The Year award wordt al meer dan dertig jaar in ruim zestig landen uitgereikt. De award is bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten en ondernemers aan te moedigen en te ondersteunen om het beste uit zichzelf, hun cliënten en hun medewerkers te halen. De winnaars zijn:

• John Huiberts (IGM Resins), winnaar EY Entrepreneur Of The Year 2018

De onafhankelijke jury benoemde John Huiberts van IGM Resins als ondernemer van het jaar. De jury noemt Huiberts een ondernemer die onvermoeibaar en weloverwogen leiding geeft en bewijst dat groene technologie en superieure performance uitstekend samengaan. Als Nederlandse winnaar, maakt Huiberts ook kans om EY World Entrepreneur Of The Year te worden. Deze internationale verkiezing vindt volgend jaar juni plaats in Monaco.

• Daniel de Boer (ProQr), winnaar EY Emerging Entrepreneur Of The Year 2018

Daniel de Boer van ProQr ontving de award voor opkomende ondernemer van het jaar. De Boer heeft de jury overtuigd en geïnspireerd met zijn persoonlijke motivatie, lef en vasthoudendheid. Zijn onderneming is een prachtig voorbeeld van een impact gedreven onderneming die ernstige ziektes wil genezen en financieel kerngezond is. 

• Smit & Zoon, winnaar EY Family Business Legacy Award 2018

Smit & Zoon won dit jaar EY’s oeuvreprijs voor familiebedrijven. Deze award werd dit jaar voor de derde keer uitgereikt namens het EY Family Business Center of Excellence. Deze familie heeft zich gedurende bijna 200 jaar en zeven generaties steeds opnieuw uitgevonden. Dit familiebedrijf is met haar duurzaamheidsbeleid het chilipepertje dat in de samenwerking met alle partijen in de keten het verschil maakt.

 
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie