Je personeel op een originele manier verrassen

Redactie Baaz
Een blijk van waardering kan veel goed doen voor een mens, en kan net dat beetje extra motivatie geven om het onderste uit de kan te halen. Het kan dan ook zeker geen kwaad om je personeel af en toe op een originele manier te verrassen. Hoe je dat doet, lees je hier.

Je werknemers hebben het hele jaar hard gewerkt. Nu krijgen ze daar natuurlijk voor betaald, maar dat stukje extra waardering is toch ontzettend belangrijk. Je herinnert je vast de tijden nog waarin jij voor een werkgever werkte. Hoe belangrijk was iets kleins als een compliment, of een kaartje op je verjaardag toen?

1. Een kerstpakket

Natuurlijk erg belangrijk op dit moment zijn de aankomende feestdagen. Verras je medewerkers met originele kerstpakketten die zowel bij de onderneming, als de werknemers passen. Een leuk thema pakket uit bijvoorbeeld de Italiaanse keuken, een leuk bierpakket of een innovatief duurzaam pakket. Je kunt wat inspiratie op doen op Premiumkerstpakketten.nl en direct het kerstpakket uitzoeken dat bij je onderneming en haar medewerkers past.

2. Wat extra vrije dagen

Wie wordt er nu niet blij van een extra vrije dag. Verrassing! Hoewel veel Nederlandse personeelsleden werk boven een diner verkiezen, is het toch verstandig om de vakantieperioden in gedachte te nemen. Geef ze wat extra vrije tijd om tijd door te brengen met vrienden en familie. Het leven is natuurlijk veel meer dan alleen maar werk, en dat mag jij als werkgever gerust aan je medewerkers laten zien.

3. Een leuk uitje

Veel ondernemingen organiseren jaarlijks verschillende borrels, en dat is niet voor niets. Een leuk bedrijfsuitje geeft je medewerkers de kans om elkaar ook eens in ontspannen sfeer, buiten de muren van de onderneming te zien. Dit kan een kerstborrel zijn, een nieuwjaarsfeestje of gewoon een leuk teamuitje in het midden van het jaar.

4. Een spontaan etentje

De meeste teamuitjes staan al maanden op de kalender. Het kan voor de verandering dus ook wel eens leuk zijn om je medewerkers te verrassen met een spontaan etentje. Lekker met z’n allen tapas eten om de hoek, of gewoon een lekkere afhaalmaaltijd bestellen en gezellig samen tafelen op de zaak. De kosten zijn nog eens aftrekbaar ook!

5. Een origineel compliment

Een extra complimentje kan veel doen. Nu worden veel complimenten mondeling of via de mail gegeven, maar je kan dit ook eens op een originele manier doen. Een leuk kaartje op het bureau, een lekker flesje wijn met een bedankje of iets anders leuks.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie