ISBW organiseert Managers Event met thema ‘goede mensen behouden’

ISBW organiseert Managers Event met thema ‘goede mensen behouden’

Redactie Baaz

Op vrijdag 24 juni organiseert managementopleider ISBW het jaarlijkse Managers Event. Het thema van dit jaar is ‘goede mensen behouden’. Op deze dag wordt er door verschillende sprekers stilgestaan bij actuele vraagstukken omtrent het binnenboord houden van personeel. Denk aan welke leiderschapskwaliteiten hiervoor nodig zijn en hoe organisaties managers hierin kunnen ondersteunen. Het Managers Event vindt plaats op Congrescentrum Maitland op Landgoed de Horst in Driebergen en is gratis toegankelijk voor managers van alle niveaus en uit alle branches.

Iedereen binnenboord

Tijdens het event gaan verschillende sprekers aan de hand van eigen inzichten in op het thema ‘goede mensen behouden’. Een van hen is Jan van Halst, oud-profvoetballer en mede-eigenaar van het trainings- en coachingsbureau Van baas naar coach. Hij deelt zijn visie op goed leiderschap en laat door middel van voorbeelden van alledaagse situaties zien wat het resultaat is van het onbewuste gedrag dat we als leiders vertonen. Mariken Kooi, medeoprichtster van adviesbureau Double-OO, gaat in op wat een team nodig heeft om goede mensen te kunnen vasthouden en geeft tips om dit te realiseren. Podcastmaker Sander Denneman is dagvoorzitter van het event en zal de discussies scherpstellen.

Programma Managers Event 2022

  • 14.00 – 14:30 Inloop
  • 14:30 – 14:45 Ontvangst door dagvoorzitter Sander Denneman
  • 14.45 – 15:30 Spreker: Mariken Kooi
  • 15:30 – 16:00 Pauze
  • 16:00 – 16:50 Spreker: Jan van Halst
  • 16:50 – 17:00 Afsluiting door ISBW-directeur Rob Rijbroek en dagvoorzitter Sander Denneman
  • 17:00 Borrel

Aanmelden

Het ISBW Managers Event 2022 vindt plaats op vrijdag 24 juni in het Congrescentrum Maitland op Landgoed de Horst in Driebergen. Het event begint om 14:00 en duurt tot ongeveer 17:00. Aanmelden kan gratis via deze link. Er zijn slechts 250 plekken beschikbaar.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie