International Workplace Group opent eerste Signature kantoorlocatie in Amsterdam

International Workplace Group opent eerste Signature kantoorlocatie in Amsterdam

Redactie Baaz

De opening van Signature in het Strawinskyhuis geeft Amsterdam een nieuwe impuls op het gebied van luxe en flexibel werken. De nieuwe kantoorlocatie creëert een strategische verbinding tussen de Zuidas en Oud-Zuid waardoor een belangrijke hub ontstaat. Met de groeiende trend van bedrijven die overstappen op hybride werkoplossingen, is het aantal nieuwe locaties van International Workplace Group wereldwijd in 2023 bijna verdubbeld ten opzichte van 2022. 

Strawinskyhuis

Gelegen aan het stadspark van het Prinses Amaliaplein heeft het Strawinskyhuis een landelijke uitstraling, terwijl het volop profiteert van alle faciliteiten en de goede bereikbaarheid van de Zuidas. Signature Strawinskyhuis brengt twee gerenoveerde verdiepingen aan luxe kantoorruimte. De nieuwe locatie beschikt over hoogwaardige co-working ruimtes, dagkantoren, meetingruimtes en een Business Club. 

Na een uitvoerige renovatie is het gebouw getransformeerd naar een duurzaam en toekomstbestendig kantoor. Zo beschikt het gebouw over het BREEAM Outstanding-label, het hoogst haalbare op gebied van duurzaamheid en een systeem voor koude-warmteopslag (WKO). Daarnaast heeft het gebouw ook het WELL-certificaat en is het voorzien van zonnepanelen op het dak.

Credit: Tamara Ruben Photography

“Met de opening van de nieuwe kantoorlocatie Signature in het Strawinskyhuis zetten we een belangrijke stap in Amsterdam,” zegt Luc van Opbergen, Country Manager in Nederland van International Workplace Group. “De locatie, die de Zuidas en Oud-Zuid verbindt, speelt in op de groeiende vraag naar professionele werkplekken dichtbij waar mensen wonen. We blijven ons inzetten om dit jaar het aantal werkplekken in Amsterdam en de rest van Nederland verder uit te breiden.”

Iconische gebouwen 

Signature-kantoren zijn te vinden in iconische gebouwen in wereldsteden zoals The Gherkin in Londen, Place Vendôme in Parijs en Park Avenue in New York. Signature Central Park in Utrecht is de eerste Signature-locatie in Nederland en sinds de opening vorig jaar een van International Workplace Group’s meest bezochte flexkantoren in Nederland.

International Workplace Group, 's werelds grootste aanbieder van hybride werkoplossingen met merken als Spaces en Regus, voegde vorig jaar wereldwijd 867 nieuwe locaties toe om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar hybride werken. In 2022 ging het nog om 462 nieuwe locaties. Het bedrijf heeft al 17 flexkantoren in Amsterdam, waaronder Spaces Vijzelstraat, Regus WTC en Spaces De Walvis. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie