Interessante ict-boeken op een rij
Interessante ict-boeken op een rij

Interessante ict-boeken op een rij

Redactie Baaz

Als ondernemer wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Het is belangrijk om de ontwikkelingen op het gebied van technologie niet te negeren. Zorg ervoor dat je je concurrenten voor blijft door continu je kennis te vergroten. Deze boeken kunnen je daar zeker bij helpen.

Schrijven voor SEO in 60 minuten

Wil je meer leren over seo, dan is dit boek zeker interessant voor jou. Door jouw website goed doorzoekbaar te maken en de juiste woorden te kiezen, val je sneller op. In dit praktische boek legt de auteur uit hoe je krachtige webteksten schrijft die scoren bij zoekmachines. Heb je weinig tijd, maar veel ambitie? Dan raden we je aan 'Schrijven voor seo in 60 minuten' te lezen, want binnen een uur ben jij op de hoogte van hoe je met jouw website opvalt in de grote boze internetwereld!

Auteur: Rutger Steenbergen
ISBN: 9789461260758
Prijs: € 12,50
Uitgeverij: Haystack

Cloudsource je ICT!

Er is al veel over cloud computing geschreven, maar in veel artikelen die je leest worden vooral aspecten belicht die interessant zijn voor it-professionals en grote organisaties. Mkb-managers komen er bekaaid af. Jammer natuurlijk, want meer dan 99 procent van alle ondernemingen in Nederland zijn mkbbedrijven! In dit boek deelt de auteur zijn kennis op basis van jarenlange ervaring met de migratie van mkb-bedrijven naar de cloud. Het biedt praktische handleidingen voor de migratie naar cloud computing voor de belangrijkste ict-componenten van een bedrijf, zoals e-mail, voip, dataopslag en crm-applicaties. Ook laat de auteur zien hoe kleine en middelgrote organisaties hun concurrentiekracht kunnen vergroten met behulp van nieuwe smartsource-applicaties uit de cloud. Kortom: lees dit boek als je meer wilt weten over dit onderwerp!

Auteur: Tim Kieft
ISBN: 9789491667015
Prijs: € 21,95
Uitgeverij: Software Company B.V.

Ontdek Office 2016

Bijna iedereen die met een pc werkt, heeft wel eens met Microsoft Office gestoeid. Of het nu gaat om een brief, rapport, berekening of presentatie: met Word, Excel en PowerPoint is het werk snel en efficiënt gedaan. Tenminste als je alle programma's begrijpt en beheerst. De auteur gaat in dit boek op een heldere wijze in op het dagelijks gebruik van de Nederlandse versie van Office. Hij laat je in dit boek kennismaken met Office 2016. Zo lees je onder meer welke functies van Office zijn aangepast of nieuw zijn, waaronder werken in de cloud. Een boek dat een ondernemer die met deze programma's werkt niet mag missen!

Auteur: Erwin Olij
ISBN: 9789059408531
Prijs: € 22,50
Uitgeverij: Van Duuren Media B.V.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie