InformerOnline al acht jaar op rij MKB Proof

InformerOnline al acht jaar op rij MKB Proof

Redactie Baaz

Ieder jaar weer worden de MKB Proof awards uitgereikt aan bedrijven die onder andere de beste software of hardware voor het mkb ontwikkelen. De deskundigen van magazines WINMAG Pro en Baaz waren voor het achtste jaar op rij overtuigd van boekhoudpakket InformerOnline.

Naast het uitreiken van de award aan onder andere de meest geschikte software of hardware voor het mkb, geeft MKB Proof 2022 aan hoe de producten of diensten optimaal te benutten zijn. Ook dit jaar weer hebben de experts al hun moeite gestopt in het selecteren en vergelijken van verschillende oplossingen. Zodra duidelijk is dat een product adequaat is voor het midden- en kleinbedrijf, uit dat zich in de MKB Proof award!

Zekerheid in onzekere tijden

In de huidige tijden van inflatie en dreiging van recessie is het voor mkb’ers nóg belangrijker zorgvuldig om te gaan met investeringen en efficiënt te zijn in je way-of-work. Tijd is immers geld! En als je al minder geld overhoudt, is het zeker geen goed plan dat lukraak uit te geven aan willekeurige oplossingen. Daarom geldt de MKB Proof stempel in 2022 nog meer als kompas dan in voorgaande jaren. Door “proof” software aan te schaffen weet je als mkb namelijk zeker dat je de juiste keuze maakt en gebruikmaakt van de laatste technologische ontwikkelingen.

Een zo compleet mogelijke oplossing aanbieden

Met InformerOnline word je als midden- en kleinbedrijf in staat gesteld jouw administratie compleet te personaliseren en optimaliseren. Denk hierbij aan het koppelen van bijvoorbeeld je salarisadministratie software, bankrekeningen, kassasysteem, webshop, en nog veel meer. Door verschillende software te combineren met je Informer-administratie automatiseer je talloze noodzakelijke taken, waardoor jij en je team meer tijd overhouden voor wat echt belangrijk is: je onderneming.

Bovendien zorgen constante innovaties zoals het whatsappen met je administratie en mobiel factureren ervoor dat jouw mkb voldoet aan de laatste stand der technologische ontwikkeling. “Wij realiseren ons ontzettend goed hoe frustrerend een gebrek aan inzicht kan zijn. Daarom is het iedere dag weer onze missie om het mkb te voorzien van een zo compleet en efficiënt mogelijk boekhoudprogramma. En dat tegen een eerlijke prijs”, aldus Informer-CEO Remco Frühauf.

Meer info: informer.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie