Informer komt met twee nieuwe pakketten

Informer komt met twee nieuwe pakketten

Redactie Baaz
Leverancier van boekhoudsoftware Informer introduceert twee nieuwe klantgerichte pakketten, namelijk InformerOnline Handel en InformerOnline Dienstverlening.

InformerOnline

Met InformerOnline Handel beheer je gemakkelijk je voorraad en bestel je nieuwe producten wanneer dit nodig is. Dit stelt je in staat een optimaal voorraadniveau te realiseren. InformerOnline Dienstverlening is een pakket speciaal voor dienstverleners: bedrijven die op projectbasis werken en hiervoor facturen en uren moeten schrijven. Dit pakket stelt je onder meer in staat om projecten goed te managen en projectvoorstellen te doen door een goede inschatting van uren te maken.

Cloud

'We voeren al jaren in onze Informer offline software pakketten met succes speciale pakketten voor de Handel en Dienstverlening in. Het is immers ons streven zo direct mogelijk aan te sluiten bij de klantbehoeften. We hebben de functionaliteiten van deze pakketten nu ook in de cloud beschikbaar gemaakt', zegt Remco Frühauf, ceo van Informer. Informer heeft goed gekeken naar wat de markt nodig heeft. 'Zo hebben we gekozen voor de kracht van kiezen: de functionaliteit is zorgvuldig gekozen voor de gebruiker: Niet te veel om complexiteit en kosten te voorkomen, maar juist genoeg voor optimale werking: daar staat Informer voor!'

Beide pakketten integreren naadloos met InformerOnline boekhouden en zijn dertig dagen gratis te testen. Kijk hier voor meer informatie.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie