iMUIS Online verbindt webshop en boekhouding

iMUIS Online verbindt webshop en boekhouding

Redactie Baaz

De helft van alle Nederlandse consumentenaankopen wordt online gedaan. Webshops zijn booming. E-commerce is de nieuwe norm. Geen wonder dat de registratieve behoeften van legio aan webshophouders tegemoet gekomen worden: boekhoudoplossingen zijn groot in aantal -- iMUIS Online blinkt uit.

De Excel-verwerking van orders en tarieven komt vaak voor. Te vaak. Spreken we van een webshopmarkt, dan spreken we van een massale instapmarkt; spreken we van een massale instapmarkt, dan kan ervaring op ondernemingsvlakken als financiële registratie, efficiëntie en automatisering schaars zijn. Lichtgewichte, gebruiksvriendelijke software biedt daarom veel zowel starter als scale-up een welkom paar handvaten.

iMUIS Online

iMUIS Online faciliteert een koppeling tussen webshopapplicaties als WooCommerce, Magento, MijnWebwinkel en Prestashop. Resulterend is onder andere de mogelijkheid tot facturatie vanuit de webshop, waardoor verkoopfacturen automatisch als verkoopjournaalpost geboekt worden in je boekhouding.

Factureer je anderzijds vanuit eigen administratie, dan zet iMUIS Online automatisch de betreffende orders klaar in je webshop – de koppeling werkt twee kanten op. Vergeet het Exceltikken van klant-, artikel- en bestelgegevens. Bij succesvol online boekhouden staat foutloosheid centraal: vermijd je menselijke handeling, dan vermijd je – mits het pakket doet wat het moet – fouten. Dat kan enorme voordelen opleveren.

iMUIS Online wordt geleverd in uiteenlopende pakketten, met nadrukkelijke voordelen voor zowel klein- als grootbedrijven. Proberen is gratis; verdere informatie vind je op de website.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie