Ijsproducent Agnoli brengt Italiaanse passie en ambacht naar de horeca

Ijsproducent Agnoli brengt Italiaanse passie en ambacht naar de horeca

Redactie Baaz

De bekende Italiaanse ijssalon Venezia di Agnoli uit Gorinchem breidt uit met een nieuwe B2B-tak: Agnoli. Waar de ijssalon zich richt op de consument, produceert Agnoli nu ook vers, ambachtelijk Italiaans ijs voor
horecaondernemingen en cateraars.

Met Agnoli brengt de vierde generatie van de Italiaanse ondernemersfamilie Agnoli hun decennialange expertise en passie voor ijsproductie naar de professionele markt.

"Wij weten als geen ander wat de eisen en wensen zijn van horeca-ondernemingen en hun gasten als het om ijs gaat," aldus ijsproducent Mauro Agnoli. "Met Agnoli kunnen we nu ook andere bedrijven voorzien van ons heerlijke, verse en ambachtelijke Italiaanse ijs."

Agnoli onderscheidt zich door de focus op kwaliteit, authenticiteit en beleving. Als 'moderne Italiaanse ijsproducent' combineert het bedrijf traditioneel vakmanschap met innovatieve smaken en toepassingen. Horecaondernemingen kunnen rekenen op maatwerk, uitstekende service en een partnership om de merkidentiteit en gastvrijheid te versterken. "Een diner is pas compleet met een dessert, en een dessert is pas compleet met ijs," aldus Agnoli.

Over Agnoli

Agnoli is de ijsproducent die zich richt op de horeca- en cateringbranche. Als vierde generatie Italiaanse ijsmakers combineren zij decennialange expertise met een passie voor vers, ambachtelijk ijs. Agnoli levert hoogwaardige ijsspecialiteiten en ondersteunt horecaondernemingen bij het creëren van een memorabele ervaring voor hun gasten. Proeven is genieten!

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie