IAMS 2019 een groot succes

Jordi Smit
De tweede editie van de International Amsterdam Motor Show was wederom een groot succes. De organisatie zag het bezoekersaantal tijdens de IAMS 2019 stijgen en heeft voor aankomend jaar opnieuw een show aangekondigd.

IAMS 2019 groter opgezet

De International Amsterdam Motor Show, de vervanger van de AutoRAI, vond van 3 tot en met 7 april plaats in de RAI in Amsterdam. De IAMS 2019 was beduidend groter dan de eerste editie van de show. Bezoekers konden genieten van tientallen bijzondere auto's, zoals klassiekers, supercar, hypercars en getunede auto's. De tweede editie werd bezocht door 65.120 bezoekers, terwijl dit er in 2018 nog 'slechts' 58.245 waren.

Enkele hoogtepunten IAMS 2019

Enkele hoogtepunten: de Pagani Huayra, SSC Ultimate Aero en een Koeningsegg CCXR. Ook was er een unieke collectie Spyker- en Ferrari 250-modellen te zien. Bovendien was het genieten geblazen met de Lamborghini, Mercedes-AMG en Rolls-Royce, al zijn deze niet allemaal afkomstig van een Nederlandse auto-importeur.

LEES OOK: IAMS 2019: unieke mix van droomauto's

Derde editie gepland

De IAMS 2019 was dus opnieuw een groot succes. Daarom heeft de organisatie de show voor aankomend jaar vastgezet. De datum is ook al bekend: de International Amsterdam Motor Show 2020 vindt plaats van 10 tot en met 13 april 2020. Noteer dus maar alvast in je agenda.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi