Hulp bij creditmanagement: het DAS Incasso Abonnement

Hulp bij creditmanagement: het DAS Incasso Abonnement

Redactie Baaz

Als ondernemer heb je geregeld te maken met klanten die hun rekening niet of niet op tijd betalen. Die openstaande vorderingen hebben vaak enorme impact op de cashflow van je bedrijf en op mogelijkheden om te investeren.

Worstel je met dit probleem, dan kun je een incassobureau inschakelen. Maar hoe pak je dit nou echt goed aan? Door goed creditmanagement te voeren worden rekeningen sneller en vaker betaald. Dit start bij een grondig klantinzicht, een gedegen incasso-traject en overzichtelijke kosten. Daarom komt DAS met het nieuwe DAS Incasso Abonnement.   

Creditcheck

Het abonnement biedt gratis creditchecks. Dit zijn checks op zakelijke debiteuren waarbij DAS hun kredietwaardigheid toetst. De hoogte van het openstaande bedrag in relatie tot de kredietwaardigheid bepaalt de uitkomst van de creditcheck.  

Adviesrapport

Het abonnement biedt ook adviesrapporten. Deze maakt DAS voor de ondernemers om hun kansen in de gerechtelijke fase te bepalen. DAS onderzoekt de juridische en financiële mogelijkheden om de vordering te verhalen en geeft meteen een advies over de vervolgstappen. De uitkomsten uit dit rapport worden samengevat in een stoplicht en dit is bepalend voor de garanties die de ondernemer krijgt in het verdere traject. Dat biedt dus verregaande zekerheid voor de ondernemer.  

Voordelen:

• Gratis creditcheck bij elke zakelijke vordering
• Geen kosten bij incasso, ook niet bij non-incasso in het buitengerechtelijke traject
• Makkelijk in het gebruik met duidelijke voorwaarden
• Geen hoge gerechtelijke kosten, maar duidelijke en betaalbare tarieven
• Voorfinanciering van griffiekosten bij positief beoordeelde zaken
• Afkoopmogelijkheid voor gerechtelijke kosten (fixed fee)
• Juridisch verweer is tegen uurtarief (‘kostprijs’ uurtarieven) 

DAS Incasso Abonnement

Het DAS Incasso Abonnement is een voordelig abonnement met heldere vaste afspraken en tarieven zodat je niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan, zowel buitengerechtelijk als gerechtelijk. Ideaal voor als je meerdere vorderingen per jaar hebt en geen onnodig hoge kosten bij gerechtelijke procedures wilt!
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie