HP biedt hoogwaardige kleurafdrukken voor zakelijk gebruik om kleine bedrijven te ondersteunen

HP biedt hoogwaardige kleurafdrukken voor zakelijk gebruik om kleine bedrijven te ondersteunen

Redactie Baaz

Vandaag, tijdens de HP Amplify Partner Conference 2024, heeft HP Inc. (NYSE: HPQ) de nieuwe HP Color LaserJet 3000-serie aangekondigd, de nieuwste toevoeging aan het toonaangevende kantoorafdrukportfolio. De Color LaserJet 3000-serie, ontworpen voor klanten die hoge prestaties vereisen en een beperkte ruimte hebben, is het nieuwste apparaat dat draait op de energiezuinige TerraJet-tonertechnologie. Dit maakt scherpere kleuren en snelle afdruksnelheden mogelijk, ideaal voor groeiende bedrijven.

Printen blijft cruciaal voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB). 80% van het MKB geeft de voorkeur aan een mix van digitale en gedrukte materialen, impact en kwaliteit zijn daarbij essentieel. Belangrijker nog, kleur inspireert teams om te creëren, stimuleert conversatie en trekt nieuwe en bestaande klanten aan.

In het tijdperk van hybride werken, waarin bedrijven hun werkruimtes heroverwegen, neemt de vraag naar hoogwaardige oplossingen in kleine en flexibele kantoren toe," verklaart Tuan Tran, President van Imaging, Printing en Solutions bij HP. "Met onze nieuwe Color LaserJet Pro 3000-serie, die is voorzien van innovatieve TerraJet-technologie, leveren we uitzonderlijke kleurkwaliteit, professionele snelheid en energie-efficiëntie in een compact ontwerp. Door de optimalisatie van de printerbeheerbaarheid stellen we het MKB in staat geld, tijd en moeite te besparen, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor hoogwaardige afdrukken en bescherming van gevoelige informatie. Bovendien is het apparaat uitstekend geschikt voor samenwerkings- en groeigerichte omgevingen.

De nieuwe HP Color LaserJet Pro 3000-serie biedt de tools die kleine bedrijven nodig hebben, waaronder:

  • Verbeterde betrouwbaarheid met Wi-Fi® 2 die automatisch verbinding maakt om online te blijven
  • De snelste duplex en eerste geprinte pagina in zijn klasse
  • Toonaangevende kwaliteit en een professioneel niveau van beveiliging
  • Het kleinste formaat van elk apparaat in zijn klasse

HP's volgende generatie tonertechnologie, Terrajet, beschikt over een unieke tonerformule die rijkere en scherpere kleuren mogelijk maakt. De Terrajet-technologie zal de nieuwe klanten van de Color LaserJet Pro 3000-serie voorzien van 11% levendigere kleuren en 18% snellere afdruksnelheden. Naast de verbeteringen in de 3000-serie, zorgt TerraJet ook voor een reductie van tot wel 27% in energieverbruik en tot 28% in kunststofgebruik in tonercartridges, waardoor klanten hun duurzaamheidsdoelstellingen kunnen realiseren.

De nieuwe HP Color LaserJet Pro 3000-serie maakt deel uit van een breder A3- en A4-portfolio dat volledig is vernieuwd voor het hybride kantoor, en biedt consistente oplossingen voor kleine bedrijven via zakelijke klanten. HP werd recent erkend voor zijn brancheleiderschap en ontving de A4 Line of the Year Award van Keypoint Intelligence. Deze prijs, die één keer per jaar wordt uitgereikt, erkent het beste algehele hardware-aanbod op basis van rigoureuze laboratoriumtests en diepgaand marktonderzoek. Apparaten worden beoordeeld op betrouwbaarheid, waarde, gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit en snelheid.

“Ik begrijp hoe belangrijk consistentie in prestaties, gebruikersinterface en oplossingsmogelijkheden zijn bij het implementeren van een groot scala aan producten, van eenvoudige desktopprinters tot multifunctionele apparaten die op de werkvloer staan, " aldus Aurelio Maruggi, divisiepresident, Office Print Solutions bij HP. “Met onze winnende hardwarelijn en toonaangevende oplossingen in ons portfolio ondersteunen we klanten bij het behalen van hun printdoelen”.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie