HOOGHOUDT RAW GENEVER VALT IN DE PRIJZEN BIJ ISC

Redactie Baaz
Jeneverproducent ontvangt wederom internationale lofbetuigingen

De Hooghoudt RAW Genever heeft goud gewonnen bij de International Spirit Challenge, oftewel ISC. De vanuit de UK georganiseerde internationale competitie bekroont de Groningse familie distilleerderij met drie medailles in totaal: naast goud voor RAW Genever ontving Sweet Spiced Genever een bronzen medaille, en de unieke alcoholvrije spirit Zero Zero 24 kon rekenen op zilver. De 26e editie van de jaarlijkse uitreiking ontving dit jaar meer dan 1800 inzendingen uit een kleine 70 landen over de hele wereld. De spirits werden voor deze competitie  gedurende twaalf dagen intens beoordeeld door middel van blinde proeverijen door panels van meer dan 50 gerespecteerde en ervaren professionals uit de industrie.

De eigentijdse RAW Genever van de Groningse distilleerderij scoorde goud op basis van hun Genever stijl, een smaak die blijft hangen in de mond, een kruidige afdronk met een vleug witte peper en de algehele klassieke en hoogwaardige kwaliteit. Bij The Spirit Masters en de San Francisco World Spirit Competition wist de jeneverstokerij ook al goud te scoren met hun RAW Genever. 

Hooghoudt is pionier op het gebied van kwalitatieve smaken, geuren en kleuren uit natuurlijke ingrediënten. De RAW Genever van Hooghoudt bestaat uit 100% koper gestookte moutwijn en is een blend van vier verschillende moutwijn soorten; gerst, tarwe, rogge en een mix van tarwe, mais en rogge.  Hooghoudt is enorm trots en dankbaar dat hun vernieuwende manier van werken en ambacht erkend wordt door deze veelvoud aan internationale awards. De prijzen zijn een prachtige herbevestiging van de koers die de familie distilleerderij al een tijdje vaart.

Ondanks de vele tegenslagen in corona tijd gaat het goed met Hooghoudt, dankzij de nauwe banden binnen het familiebedrijf gecombineerd met hun frisse blik en innovatieve producten. In het begin van de corona crisis paste Hooghoudt tijdelijk hun productielijn aan om ontsmettingsalcohol te produceren voor de medische sector en de Voedselbank.

 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie