Hoog tijd voor refurbished hardware: duurzamer, voordeliger en net zo betrouwbaar

Redactie Baaz
Ga je computers, laptops of tablets voor je bedrijf kopen? Vaak heb je dan niet de nieuwste hardware nodig. Kijk daarom eens naar onze zeer voordelige en betrouwbare refurbished producten. Refurbished hardware is (zakelijk) gebruikte hardware die weer in topconditie is gebracht en nog járen prima mee kan.

Waarom refurbished hardware?

  • Voordelig: bespaar tot wel 70 procent op aanschaf en beheer
  • Duurzaam: géén onnodige verspilling van materialen die het milieu belasten
  • Direct uit voorraad en in grote aantallen leverbaar

Als nieuwe hardware niet nodig is

Refurbished hardware is niet alleen in aanschaf veel voordeliger. Wist je dat je ook aanzienlijk bespaart op de beheerkosten? Is jouw organisatie gestandaardiseerd op een bepaald model hardware en heb je behoefte aan extra hardware? IT-Refurbished kan je precies dezelfde hardware blijven leveren, ook jaren na de eerste aanschaf. Dat is niet alleen handig voor het beheer, het brengt ook rust in de organisatie als je overal precies dezelfde configuraties hebt. Ook grote aantallen laptops of pc’s kan IT-Refurbished direct en uit voorraad leveren.

Voor eenvoudige taken hebben medewerkers niet altijd de nieuwste apparatuur nodig. Dat komt doordat er tegenwoordig steeds vaker in de Cloud gewerkt wordt. De noodzaak van nieuwe en dure hardware valt daarmee voor steeds meer toepassingen weg. Als zakelijke gebruiker kun je dubbel besparen door refurbished hardware te gebruiken. Allereerst natuurlijk op aanschafprijs en beheer, dat aanzienlijk lager ligt dan bij nieuwe hardware. Maar ook op de impact die je hebt op het milieu.

Circulaire IT

Gek genoeg associëren we duurzaam ondernemen vaak vooral met de eerste lettergreep uit die term: duur. Ouderwets, onnodig en vooral erg zonde. Maar door iets slimmere keuzes te maken kunnen bedrijven enorm besparen. Op de eigen uitgaven én op de e-waste die zij veroorzaken. IT-Refurbished is ervan overtuigd dat we verantwoordelijk om moeten gaan met onze schaarse grondstoffen en materialen. Refurbished hardware draagt daadwerkelijk bij aan het reduceren van e-waste. Het is tijd voor een nieuwe aanpak, tijd voor de overstap naar refurbished hardware!

Speciaal voor de zakelijke markt

De IT-wensen van bedrijven veranderen continu. Groeit je bedrijf plotseling sterk en heb je (tijdelijk) extra capaciteit nodig? IT-Refurbished denkt met je mee en levert je snel de optimale configuratie. En natuurlijk krijg je bij ons als zakelijke klant altijd een btw-factuur.

Meer dan 25 jaar ervaring met alle topmerken

IT-Refurbished is een van de grootste refurbished hardware leveranciers van Nederland en beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare refurbished hardware, met garantie, van A-merken zoals HP, Apple, Dell en Lenovo aan zakelijke klanten en het onderwijs.

Gegarandeerde kwaliteit met twee jaar garantie

Op al onze refurbished hardware heb je standaard twee jaar garantie. Vooraf vindt altijd een grondige kwaliteitsinspectie plaats. Zo heb je gegarandeerd een uitstekend werkende laptop of pc. Bezoek onze website voor het actuele aanbod.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie