Het supersnelle Europese succes van tech-startup Helpling

Het supersnelle Europese succes van tech-startup Helpling

Redactie Baaz
Helpling, de grootste online marktplaats voor huishoudelijke diensten in Europa, groeit als kool in Nederland en Europa.

De startup heeft afgelopen voorjaar een extra investering van 10 miljoen euro ontvangen. De investering onder leiding van APACIG is afkomstig van partijen die al eerder hebben geïnvesteerd in de tech-startup

De investering zal worden gebruikt om de online marktplaats uit te breiden met nieuwe diensten. Sinds de oprichting in 2014 heeft Helpling in totaal 67 miljoen euro aan investeringen opgehaald.

Aanvullende huishoudelijke diensten Helpling

Inmiddels zijn er miljoenen huizen schoongemaakt door hulpen die actief zijn op het Helpling platform. De klantenbasis van het bedrijf dat zich richt op langetermijnrelaties bestaat inmiddels voor 85 procent uit klanten die op wekelijkse of tweewekelijkse basis boeken.

In januari lanceerde Helpling in Duitsland aanvullende huishoudelijke diensten, zoals ramen lappen, schilderwerk en het in elkaar zetten van meubels. Het doel hiervan is om de positie van Helpling als grootste online marktplaats voor huishoudelijke diensten te verbeteren. De huidige investering zal gebruikt worden om deze diensten uit te rollen naar alle andere markten. 

Belangrijke stap

Benedikt Franke, Co-Founder van Helpling: 'Onze core business heeft zijn succes bewezen en zal binnen een jaar winstgevend zijn. De aanvullende diensten zijn een belangrijke stap om Helpling te positioneren als dé plek voor het boeken van alle huishoudelijke diensten.'

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie