Het beste spaarrendement van Nederland: Openbank biedt 3% rente over saldo tot en met € 300.000

Het beste spaarrendement van Nederland: Openbank biedt 3% rente over saldo tot en met € 300.000

Redactie Baaz

 

Openbank stelt nieuwe norm met 3,00% rente op Welkom Spaarrekening

Openbank, de 100% digitale bank van de Santander Group, biedt 3,00% rente op de Welkom Spaarrekening voor nieuwe klanten. De Spaanse bank is de eerste bank in Nederland die de 3,00%-spaardrempel overschrijdt. Deze stap geeft aan dat Openbank zich inzet om het hoogst mogelijke rendement te bieden in Nederland. De bank zet daarmee een nieuwe benchmark in de banksector.

De rente is van toepassing gedurende de eerste zes maanden, waarin nieuwe klanten kunnen profiteren van de voordelen van sparen bij Openbank tegen een ongekende rente. Het maximale bedrag dat in aanmerking komt voor deze rente is € 300.000, wat particulieren een uitstekende gelegenheid biedt om hun spaargeld te laten groeien. Zodra de looptijd van de Welkom Spaarrekening afloopt, wordt de rekening van de klant automatisch omgezet in een Open Spaarrekening met een rente van maximaal 2,25%. Het maximale bedrag waarover je deze rente krijgt, is trouwens ook voor de Open Spaarrekening verhoogd, van € 200.000 naar € 300.000.

Openbank biedt aantrekkelijke spaardeposito's

"Nederland is een belangrijke markt voor Openbank en we blijven werken aan de beste spaarmogelijkheden voor onze klanten. Dit aanbod is daar een voorbeeld van en speelt in op de vraag van veel Nederlanders", aldus Nicci de Haas, verantwoordelijk voor de Nederlandse markt voor Openbank. 

Als aanvulling op dit aantrekkelijke aanbod biedt Openbank ook Open Spaardeposito's aan. Met het Welkom Spaardeposito ontvangen nieuwe klanten een rente van 3,00% met een looptijd van 12 maanden. Bestaande klanten kunnen kiezen uit vijf deposito-aanbiedingen met verschillende looptijden en rentes: 3 maanden tegen 2,10%; 6 maanden tegen 2,50%; 12 maanden tegen 2,76%; 18 maanden tegen 3,00% en 24 maanden tegen 3,05%. Een van de bijzondere kenmerken van de depositoaanbiedingen van Openbank is dat klanten hun termijndeposito op elk moment flexibel en kosteloos kunnen opzeggen en nog steeds 0,20% rente (nominaal per jaar) op hun deposito's ontvangen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie