Hard gewerkt? Doe jezelf deze dingen cadeau!
Cadeau Tips !

Hard gewerkt? Doe jezelf deze dingen cadeau!

Redactie Baaz

Als er één beroepsgroep is die veel discipline en doorzettingsvermogen heeft, dan zijn het wel de ondernemers. Van het eerste idee van de onderneming tot de bedrijfsvoering van vandaag de dag. Er is altijd wel een reden om te stoppen en de handdoek in de ring te gooien maar gelukkig zijn er vaak nog veel meer redenen om gewoon door te gaan. Van personeel wat ontslag neemt tot een crisis, veel ondernemers hebben het allemaal meerdere keren meegemaakt en zijn er gewoon doorheen gegaan. Jezelf af en toe een schouderklopje hiervoor geven is dan ook meer dan terecht. Een eigenschap die veel ondernemers dan weer een stuk minder hebben. Toch is het belangrijk om ook je successen en harde werken af en toe te vieren. Welke dingen hiervoor geschikt zijn? Hier een aantal cadeautips voor jezelf op een rij. 

 

Altijd bereikbaar 

Als ondernemer hanteer je waarschijnlijk niet de standaard 9 tot 5 kantooruren, en werk je niet alleen op doordeweeks dagen. Als een grote en belangrijke klant in het weekend een spoedverzoek doet, sta jij er ongetwijfeld ook. Door deze bereikbaarheid onderscheid jij je van concurrenten. Maar zorg er dan ook voor dat deze bereikbaarheid op de meest fijne manier is.
Dit is momenteel mogelijk in de vorm van de nieuwe iPhone 15 Pro. Werkelijk wederom een waanzinnig staaltje werk van Apple, die van veel zaken voorzien is waar de gemiddelde ondernemer veel profijt van heeft. Denk aan een batterij met een langere levensduur, een nog beter scherm en snellere processor. Ook met de betere camera’s kun jij ongetwijfeld je voordeel doen. Hiermee wordt werken via je telefoon in één klap een stuk leuker.
Hij is ook eenvoudig te voorzien van een zogenoemde dual (e-)sim. Ideaal wanneer je eens een dagje níet bereikbaar wilt zijn voor zakelijke vragen. 

Me time 

Aanhakend op dat niet áltijd bereikbaar zijn wat hierboven is beschreven; af en toe jezelf een cadeautje geven in de vorm van me-time is ook een hele goede investering. Ga hierbij echt voor tijd in je eentje en kies daarbij iets wat je echt ontzettend leuk vindt om te doen. Dit hoeven geen zaken te zijn die sociaal goed scoren zoals kitesurfen of andere adrenalinekick evenementen. Een boek in je eentje lezen op het strand of een massage nemen, is ook een heerlijke vorm van me-time die jij in je hart misschien nog wel het allermeeste waardeert. Dit cadeau hoeft ook niet per se dagen te duren, een paar uur kan al een enorm cadeau aan jezelf voelen.  

Kortom, geef jezelf af en toe een schouderklopje. Veel mensen zijn op zoek naar erkenning van bepaalde personen, en juist van die personen gaan ze het vaak niet krijgen. Geef daarom jezelf als allereerste die erkenning en je zult zien dat je daarna weer extra gemotiveerd en met een nieuwe dosis energie lekker aan de slag gaat. Laat je hierbij vooral niet leiden door wat anderen zeggen en vinden. De enige die écht weet waar jij blij van wordt dat ben jij zelf. Geniet ervan! 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie