Golden Service Awards: nomineer schoonmaker

Golden Service Awards: nomineer schoonmaker

Redactie Baaz

Vandaag is de laatste dag om je schoonmaker te nomineren voor de Golden Service Awards. De verkiezing is bedoeld om de schoonmaker van het jaar aan te wijzen.

Nomineer schoonmaker

De verkiezing staat open voor alle schoonmaakbedrijven (van klein tot groot) en eigen schoonmaakdiensten van organisaties en instellingen in België en Nederland. Afgelopen jaar kwamen er nog honderden inschrijvingen binnen. Nomineer daarom nu je eigen schoonmaker voor de verkiezing.

Selectie schoonmakers

Als de inschrijving is gesloten, beoordeelt een onafhankelijke jury alle inzendingen. Hierbij kijken ze onder meer naar inzet, betrokkenheid, motivatie, opleiding(en), ervaring, kennis(overdracht), vaardigheden, actief op de werkvloer, relatie en communicatie met opdrachtgever, leidinggevende en eigen team, plannen en organiseren, het 'kunnen lezen' van het werkprogramma en gastvrijheid van de inzendingen.

De finale

Vervolgens kiest de jury twintig kandidaten: tien voor België en tien voor Nederland. De onafhankelijke jury bezoekt daarna de genomineerden. Hier komt een selectie uit van vijf finalisten per land, die doorgaan naar de finale. In de finale wordt duidelijk wie zich de Schoonmaker van het Jaar 2018 mag noemen: één voor België en één voor Nederland.

Golden Service Awards

De Golden Service Awards bekronen opmerkelijke prestaties in de schoonmaak. De bedoeling is een bijdrage te leveren aan het imago, de professionaliteit, kwaliteit én beleving om zo schoonmaak een grotere uitstraling te geven. Kortom: het is dé stimulans in het kwaliteitsbewustzijn van toeleveranciers, schoonmaakbedrijven en opdrachtgevers.

Belangrijke data

  • Sluiting inschrijving: 11 september 2018
  • Bekendmaken 2 x 10 halve finalisten per land: september 2018
  • Jurybezoek aan halve finalisten: oktober 2018
  • Uitreiking awards Schoonmakers van het Jaar: 13 december 2018
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie