Gestroomlijnder ecosysteem voor gebruikers van Galaxy Tab S7 en S7+ dankzij One UI 3-update

Gestroomlijnder ecosysteem voor gebruikers van Galaxy Tab S7 en S7+ dankzij One UI 3-update

Redactie Baaz
De laatste nieuwe tablets van Samsung, Galaxy Tab S7 en Tab S7+, beschikken over veelzijdige productiviteits- en connectiviteitsfuncties om gebruikers te helpen om zich te verbinden en meer gedaan te krijgen op hun eigen manier. Met de laatste One UI 3 software-update die onlangs op het Galaxy Unpacked 2021 evenement aangekondigd werd, kunnen gebruikers van de Galaxy Tab S7 en S7+ nog meer doen met hun tablets en genieten van een verbeterde connectiviteit met de recent gelanceerde Galaxy S21-serie en Galaxy Buds Pro.

Vlotter delen tussen al je toestellen

Het is nu gemakkelijker dan ooit om van het ene toestel naar het andere te schakelen – bijvoorbeeld tussen een Galaxy Tab S7 of S7+ en Galaxy S21 – aangezien je tekst en foto's gemakkelijk kan kopiëren op je smartphone en plakken in de Tab S7 of S7+ en vice versa.  

Je kan genieten van een ononderbroken surfervaring op het internet en een snellere automatische synchronisatie van Samsung Notes tussen je verbonden toestellen. Na het bekijken van een webpagina op een Galaxy S21, kan je op “Recent” klikken op je Galaxy Tab S7 of S7+. Met een eenvoudige tik op het Samsung Internet-icoon rechts beneden in het menu, zal de pagina die je het laatste bekeken hebt geopend worden.

Doe meer met een tweede scherm

Wanneer je op afstand werkt of creatief bezig bent, werken twee schermen soms zoveel gemakkelijker dan één. Om meer ruimte te hebben op je scherm kan je de functie Second screen gebruiken, om je Galaxy Tab S7 of S7+ met je laptop te verbinden via een waaier aan verschillende modi. Met Extend mode kan je verbinding maken met een Windows PC en werken met twee verschillende apps op elk scherm. Met Duplicated mode kunnen apps of documenten die geopend zijn rechtstreeks gedeeld worden op het scherm van je tablet. Op die manier kan je veranderingen rechtstreeks op je laptop opslaan.

Geniet van een gestroomlijnd Galaxy-ecosysteem

Om meer uit je toetsenbord te halen via verschillende toestellen, kan je nu gebruik maken van de functie Wireless Keyboard Sharing. Hiermee kan je een Book Cover Keyboard verbinden met een smartphone en tablet en vlot afwisselen tussen de twee. Je kan ook het touchpad van het toetsenbord gebruiken om je smartphone te bedienen met de cursor, net zoals op een tablet.

Gebruikers van oordopjes weten hoe onhandig het is om deze manueel te moeten loskoppelen en weer aan te sluiten wanneer ze van toestel wisselen. Hier komt de functie Auto Switch als geroepen. Hiermee kan je met de Galaxy Buds Pro sneller op verschillende toestellen naar media luisteren, door de verbindingen automatisch te wisselen. Wanneer je bijvoorbeeld een oproep krijgt wanneer je YouTube kijkt op je Tab S7 of S7+, zullen de Galaxy Buds Pro automatisch overschakelen naar je smartphone. Je kan de oproep beantwoorden door één keer op de Buds te tikken of op “Call” te drukken op je smartphone.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie