Geniet thuis van de beste kijkervaring tijdens de grootste sportevenementen deze winter met TCL’s Tv line up 2022

Geniet thuis van de beste kijkervaring tijdens de grootste sportevenementen deze winter met TCL’s Tv line up 2022

Redactie Baaz

TCL biedt adembenemende kijkervaringen en verrassende mogelijkheden om in contact te komen met brand ambassadors tijdens 's werelds grootste voetbalevenement

Miljoenen sportfans wereldwijd zitten de komende periode aan de buis gekluisterd voor 's werelds grootste voetbalevenement. Als belangrijke speler in de wereldwijde TV-industrie en jarenlange sportsupporter, kijkt TCL ernaar uit om de ervaring voor de fans van sportevenementen vol actie te verbeteren. TCL heeft niet alleen een winnende line-up van Mini LED QLED Tv’s die ongelooflijke kijkervaringen bieden voor fans, maar het zal ook een groot aantal spannende online en offline activiteiten uitrollen tijdens 's werelds grootste ‘voetbalfestijn’.

 

Ervaar de sport als nooit tevoren

TCL zet zich sinds 2018 in voor Mini LED-technologie en de 2022 TCL Tv-series biedt een ultra brede keuze aan Tv’s, van standaard- tot topmodellen, voor maximaal kijkplezier. TCL's nieuwste generatie Mini LED-technologie levert geweldige next-level kijkervaring met een hoog contrast, verbeterde helderheid, een slank design en nog veel meer lokale dimzones. Met 16-bit ultra-precieze lichtregeling zorgt de TCL Mini LED-technologie voor rijkere kleuren en realistischere details in donkere kamers of in het felste daglicht. Ondertussen zorgen de Mini LED backlight-technologie van TCL en de hoge verversingssnelheid tot 144 Hz ervoor dat snel bewegende objecten duidelijker en scherper op het scherm worden weergegeven. Het resultaat is een uitzonderlijke beeldkwaliteit waardoor kijkers midden in de actie zitten en hen het gevoel geeft dat ze aan de rand van het voetbalveld staan.

De XL collection van grote tv-schermen biedt de ultieme thuisbioscoopervaring dankzij de 85-inch  en 98-inch QLED TCL TV (TCL 98C735), met Quantum Dot-kleurentechnologie. De nieuwste Tv’s uit de C-serie van TCL bieden ook een uitstekende beeldkwaliteit en omvatten de allround EISA Premium 4K Mini LED TV C835, met Dolby Atmos voor overweldigend geluid.

Doe mee aan de voetbalkoorts met de Brand Ambassadors van TCL

Voorafgaand aan het evenement heeft TCL een top voetbalteam samengesteld met de uitzonderlijke jonge middenvelder uit Engeland Phil Foden; de opkomende superster en Spaanse international Pedri; de opmerkelijke topper Rodrygo, een vleugelspeler voor het nationale team van Brazilië; en Raphaël Varane, de beroemde verdediger en een belangrijke speler in het Franse nationale team. Terwijl hun nationale teams strijden om een plaats in de finale, zullen de vier voetbalsupersterren een cruciaal onderdeel zijn van TCL's wereldwijde onlinecampagnes tijdens het voetbalevenement.

Raphaël Varane (Frankrijk): "De kans krijgen om in contact te komen met fans wereldwijd en hen te inspireren is een fantastische kans. Ik ben blij dat ik deze mogelijkheid heb om mij te verbinden met een merk als TCL, waarvan de staat van dienst laat zien dat ze zich inzetten om onze supporters ervaringen van topkwaliteit te bieden".

Phil Foden (Engeland): "Als kind raakte ik geïnspireerd door het kijken naar iconische voetballers en wedstrijden op tv. Vandaag hoop ik die roeping door te geven en met TCL jongere generaties te inspireren".

Pedri (Spanje): "Blij dat ik de kans krijg om deze nieuwe samenwerking met TCL aan te gaan. We willen allemaal positieve ervaringen bieden aan fans en onze passie voor de sport verspreiden, en als brand ambassador van TCL weet ik zeker dat we een positieve sportgeest kunnen verspreiden die onze fans inspireert."

Rodrygo (Brazilië): "Ik ben blij om een rol te spelen als TCL-brand ambassador en samen te werken met een bedrijf dat kwaliteit en het inspireren van consumenten centraal stelt in hun producten."

Ontdek hier de speciale film met de vier TCL-voetbalambassadeurs die laten zien hoe je 'smart' kunt leven met de innovatieve technologieën van TCL en hoe je klaar bent voor de grote wedstrijd. TCL nodigt fans uit om hun favoriete brand ambassador te volgen en aan te moedigen, hun passie voor voetbal te delen en het meeste uit elk voetbalmoment te halen.

Ontmoet de voetballers!

Om fans in heel Europa warm te maken om hun favoriete TCL Brand Ambassadors aan te moedigen, heeft TCL tal van acties opgezet waardoor zij hun passie voor voetbal kunnen delen en zelfs de kans krijgen hun idolen te ontmoeten! Dankzij een online "Meet and Greet" sessie kunnen fans een exclusief gesprek winnen met hun favoriete voetballer met onder andere Raphaël Varane, Pedri en Phil Foden. Vanaf nu tot en met 31 december kunnen consumenten zich registeren om kans te maken op een online meet and greet, zonder aankoopvereisten, via de website van TCL en via de sociale mediakanalen van TCL.

Daarnaast zijn er specifieke sociale media-activaties opgezet, met name in Frankrijk en Spanje, waar fans en voetballiefhebbers hun favoriete team kunnen aanmoedigen door een speciaal Instagram AR Filter te gebruiken of door mee te doen aan de TCL TikTok challenge. TCL zal ook een reeks pop-up roadshows uitrollen waar fans in een feestelijke sfeer kunnen samenkomen en persoonlijk voetbalervaringen kunnen delen, overal ter wereld.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie