Geen geld: Een Apple Watch van 100.000 dollar

Geen geld: Een Apple Watch van 100.000 dollar

Redactie Baaz

De reguliere Apple Watches zijn misschien aan de prijs, maar Brikk doet hier met hun Lux Watch Omni een behoorlijke schep bovenop. Deze kost maar liefst 100.000 dollar.

Brikk specialiseert zich in dure varianten van smartphones, smart watches en camera's. Nu hebben ze de Apple Watch onder handen genomen en dat is op z'n zachtst gezegd spectaculair. Het hele horloge, inclusief polsband, is voorzien van kleine diamantjes. Wat materiaal van de watch zelf betreft kun je kiezen uit 18-karaats geel goud, roze goud of platina.

Prijs

Een mooie exclusieve Apple Watch dus, maar hiermee ook behoorlijk duur. Want deze editie kost maar liefst 100.000 dollar. Een goedkopere variant is er trouwens ook. Dan zitten de diamantjes enkel om het uurwerk. Deze kost 'maar' 50.000 dollar. Beide Apple Watches zijn via de website van Brikk te bestellen en heb je in huis wanneer de Apple Watch op 24 april beschikbaar is.

Wel een Apple Watch maar niet voor zulke bedragen? Dan is een Apple Watch van Apple zelf jouw beste keuze. Deze heb je al vanaf 399 dollar.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie