Geef je een meerdaagse training? Doe dit dan cadeau aan je deelnemers

Geef je een meerdaagse training? Doe dit dan cadeau aan je deelnemers

Redactie Baaz

Het organiseren van een meerdaagse training vergt vaak veel planning en inspanning. Een goede training kan echter leiden tot waardevolle inzichten en vaardigheden voor de deelnemers. Als trainer wil je ervoor zorgen dat je deelnemers niet alleen met nieuwe kennis naar huis gaan, maar ook met een positieve ervaring en een blijvende herinnering aan de training. Een geweldige manier om dit te bereiken, is door je deelnemers te verrassen met een attent en praktisch cadeau. Hier zijn enkele ideeën voor cadeautjes:

Katoenen tas

Stevige katoenen tassen geven is een geweldig cadeau-idee. De deelnemers kunnen de tas gebruiken om hun trainingsmateriaal, notitieboekjes en andere persoonlijke spullen mee te nemen. Het is niet alleen een handig hulpmiddel tijdens de training, maar ook een duurzaam alternatief voor plastic tassen in het dagelijks leven.

Notitieboekje

Notitieboekjes bedrukken met het logo van de training of het bedrijf is een attent geschenk. Deelnemers kunnen hierin aantekeningen maken tijdens de training en het vervolgens gebruiken om hun ideeën en doelen bij te houden. Een mooi notitieboekje is ook een tastbare herinnering aan de waardevolle kennis die ze hebben opgedaan.

Pennen

Bij een notitieboekje horen natuurlijk pennen. Zorg voor kwalitatieve pennen die soepel schrijven, zodat de deelnemers aantekeningen kunnen maken zonder gehinderd te worden door slecht schrijfmateriaal.

Flesje water 

Een gehydrateerde geest is een scherpe geest. Geef deelnemers een herbruikbaar waterflesje dat ze kunnen bijvullen tijdens de training. Het zal hen helpen om alert en gefocust te blijven, vooral tijdens lange trainingsdagen.

USB-stick

Verzamel alle trainingsmaterialen, presentaties en hand-outs op een USB-stick. Dit is niet alleen handig voor deelnemers om alles georganiseerd te houden, maar ook een praktisch cadeau dat ze later kunnen hergebruiken voor hun eigen bestanden.

Dopper 

Naast een flesje water is een Dopper een andere geweldige optie om gehydrateerd te blijven. Doppers zijn duurzame waterflessen met een handig formaat. Ze zijn ideaal om overal mee naartoe te nemen, zelfs na de training.

Snack voor de lekkere trek 

Tijdens lange trainingsdagen kan een energieke snack wonderen doen. Overweeg gezonde snacks zoals noten, gedroogd fruit of energierepen om de deelnemers een oppepper te geven wanneer ze dat het meest nodig hebben.

Het geven van deze cadeautjes aan je deelnemers toont niet alleen je waardering voor hun aanwezigheid, maar het creëert ook een positieve en motiverende sfeer tijdens de training. De deelnemers voelen zich gewaardeerd en gestimuleerd om actief deel te nemen aan de sessies. Bovendien zullen ze na de training deze attenties herinneren en hopelijk met veel plezier terugkijken op de leerervaring die ze hebben gehad. Dus, als je de kans hebt om een meerdaagse training te geven, overweeg dan om deze kleine gebaren van dankbaarheid in te voegen en maak de ervaring voor iedereen onvergetelijk.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie