Gazelle grote prijswinnaar AD Fietstest

Gazelle grote prijswinnaar AD Fietstest

Redactie Baaz

Elk jaar test het Algemeen Dagblad de beste fietsen die verkocht worden op de Nederlandse markt. Dit jaar komt Gazelle als grote winnaar naar voren met maar liefst 3 modellen die ‘Best Getest’ zijn. De Gazelle HeavyDuty C7+ HMB e-bike sleept met een gemiddeld eindcijfer van 8,3 de prijs ‘Best Getest’ binnen in de categorie ‘Elektrische Lifestylefietsen’. En voor wie op zoek is naar dé ideale bakfiets: de Gazelle Makki Load Connect heeft het label ‘Beste Getest’ ontvangen in de categorie ‘Elektrische Bakfietsen op twee wielen’. De bakfiets krijgt van de jury een gemiddeld eindcijfer van 8,0. Daarnaast scoort de Gazelle Grenoble C7+ HMB het hoogste eindcijfer (8,6) in de categorie ‘Elektrische stadsfietsen 2.500 tot 3.000 euro’ en komt daarmee ook als ‘Best Getest’ uit de test.

Touren door de stad

In de categorie ‘Elektrische stadsfietsen 2.500 tot 3.000 euro’ mag de Gazelle Grenoble C7+ HMB zichzelf dit jaar het ‘Beste Getest’-label opspelden. De e-bike scoorde het hoogste cijfergemiddelde binnen alle categorieën, namelijk 8,6. De Gazelle Grenoble C7+ HMB is een echte allround fiets, dankzij het lichtgewicht en lage instap frame, stevige bagagedrager en stevige remkracht is de fiets uitermate geschikt voor zowel een rit door de stad of het bos.

De consumentenjury is ook erg positief over de Gazelle Grenoble C7+ HMB. Zo zeggen zij over de fiets: "De fiets is gemakkelijk in gebruik en oogt in zijn geheel sterk en degelijk. Handige plaatsing van de standaard, waardoor deze stabiel geparkeerd staat. De motor is geruisloos. De ondersteuning is soepel, en ook zonder ondersteuning trapt de fiets gemakkelijk en prettig."

De Gazelle Grenoble C7+ HMB is verkrijgbaar vanaf €2999,- euro.

Gazelle

Krachtig én trendy

De Gazelle HeavyDutyNL modellen zijn Gazelle’s breedst inzetbare transportfietsen. De prijswinnende Gazelle HeavyDutyNL C7+ HMB is uitgerust met een voor- en achterdrager, dubbele pootstandaard, een handig stuurslot en krachtige Bosch Active Line Plus motor. Door deze functionaliteiten sleept deze stoere urban e-bike dit jaar met een gemiddeld eindcijfer van 8,3 de prijs ‘Best Getest’ binnen in de categorie ‘Elektrisch Lifestylefietsen’.

De consumentenjury is zeer positief over deze fiets: "Echt een topfiets! Super goede remmen en een goede motorondersteuning! Aanrader."

De Gazelle HeavyDutyNL C7+ HMB is verkrijgbaar vanaf €2599,- euro.

Gazelle

Met de Gazelle bakfiets op pad

In de categorie ‘Elektrische bakfietsen op twee wielen open prijsklasse’ mag Gazelle zich dit jaar met de Makki Load Connect de winnaar noemen. Met een cijfergemiddelde van 8,0 wist deze bakfiets de eerste prijs te bemachtigen. De elektrische bakfiets is voorzien van een hoge bak waarin kinderen veilig en beschermd zitten, een krachtige Bosch Performance Line-motor, hydraulische schijfremmen en een onderhoudsarme riemaandrijving.

De consumentenjury is ook positief over de Makki Load Connect. Zo zeggen zij over de fiets: "Rijdt lekker, goede variatie in ondersteuning en versnelling. Makkelijke standaard, standaard 3 plaatsen voor kinderen. Stuurt soepel."

De Gazelle Makki Load Connect is verkrijgbaar vanaf €5199,- euro.

Lees hier meer over de volledige fietstest van het Algemeen Dagblad.

Voor meer informatie: Koninklijke Gazelle Newsroom.

Lees ook: Ervaar de nieuwste e-bike van Gazelle | Baaz.nl

Lees ook: 5 redenen naar werk fietsen | Baaz.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie