GaragePark opent derde park in Limburg

GaragePark opent derde park in Limburg

Redactie Baaz

GaragePark lanceert officieel haar park aan de Nijverheidsstraat 9-245 in Sittard. Op het park bouwde de marktleider in totaal 119 boxen die variëren van 21 tot 27 vierkante meter op de begane grond. Hiermee komt GaragePark tegemoet aan de groeiende vraag naar goed beveiligde opslag- en bedrijfsruimten in de regio.

De nieuwe locatie in Sittard is het derde park in de provincie. Hier organiseert GaragePark behalve de oplevering aan kopers en huurders, ook een open dag voor geïnteresseerden. Om de oplevering te vieren is er een speciale huuractie van kracht, waarbij iedereen voor 159 euro per maand een box kan huren. “De bouw van het garagepark is een reactie op de groeiende vraag in deze regio,” zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Dat is niet gek, aangezien het, mede door de ligging, een omgeving is met een ondernemend karakter. De eerste garageboxen zijn dan ook voor de opening al verhuurd. Het maakt me trots om met deze uitbreiding ons derde park in deze provincie te openen.”

Goede bereikbaarheid

Met de bouw van GaragePark Sittard komt het totaal op 51 parken, verspreid over heel Nederland. Op het nieuwe park stelt de marktleider in totaal 119 boxen beschikbaar, die op een goed bereikbare plek gelegen zijn. Venema: “De locatie ligt ten westen van het centrum en in de buurt van de N276 en N294 in de richting van de A2. Het park is dan ook erg centraal gelegen. Dat is heel belangrijk, want een goede bereikbaarheid is voor ons cruciaal. De boxen moeten voor onze gebruikers te allen tijde toegankelijk zijn. Dat hebben we nu ook met ons nieuwe park in Sittard kunnen realiseren.”

Veiligheid

Op andere parken gebruiken ondernemers een garagebox vaak als opslagruimte voor gereedschappen en materialen, maar ze worden ook ingezet als werkruimte, magazijn of voorraadopslag voor webshops en/of winkeliers. Net als alle andere vijftig parken is GaragePark Sittard volledig beveiligd met gecertificeerde BORG-2 veiligheidsmaatregelen. Ook hebben ondernemers op het park toegang tot een eigen postbus en sanitaire voorzieningen. Venema: “We onderscheiden ons echt met de veiligheid die we onze gebruikers kunnen bieden. Al onze boxen zijn voorzien van inbraak- en brandbeveiliging, en er is cameratoezicht met aansluiting op een actieve meldkamer Dit zorgt ervoor dat we onze parken goed kunnen bewaken en ondernemers een veilige en betaalbare werk- of opslagplaats kunnen bieden.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie