Frans van Seumeren is ondernemer van het jaar

Redactie Baaz
De drie winnaars van de grootste award die je als ondernemer in de wacht kunt slepen, de Ernst & Young Entrepreneur Of The Year Award, zijn bekendgemaakt.

De Entrepreneur Of The Year-titel is de grootste en meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld en wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt. De galafinale vond dit jaar op 8 oktober plaats in Amsterdam en werd bezocht door zo'n 350 ondernemers. Tijdens de avond ontvingen drie gelukkigen een award.

De competitie Entrepreneur Of The Year is verdeeld over een drietal categorieën: Emerging (starters), Accelerating (groeiers) en Master (leidende positie in branche).

De titel Ernst & Young Master Entrepreneur Of The Year 2011 gaat naar Frans van Seumeren van organisatie Frans van Seumeren Holding B.V. uit Harmelen. Hij ontving zijn award van minister Maxime Verhagen. Ondernemer Johan Roo van organisatie Rollecate Groep uit Staphorst werd door de jury verkozen tot Ernst & Young Accelerating Entrepreneur Of The Year en ontving de prijs uit handen van de heer Pieter Jongstra, Managing Partner Ernst & Young België en Nederland. Tot slot ging de prijs voor Ernst & Young Emerging Entrepreneur Of The Year 2011, uitgereikt door de heer Bernard Wientjes van VNO-NCW, naar ondernemer Jordy Cobelens van organisatie TW Steel Group B.V. uit Beverwijk.

Dit jaar was het de zestiende keer dat de verkiezingen in Nederland werden georganiseerd. De Award is in het leven geroepen om succesvol ondernemerschap te stimuleren en te belonen. De Master Entrepreneur Of The Year is automatisch genomineerd voor de verkiezing van de beste ondernemer ter wereld: World Entrepreneur Of The Year. Deze verkiezing vindt plaats van 7 tot en met 10 juni 2012 in Monaco.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie