Finalisten 'Beste ondernemersteam van het jaar' bekend

Finalisten 'Beste ondernemersteam van het jaar' bekend

Redactie Baaz
Etrias, Marqeting en SCRiBBR zijn de drie finalisten van de Entrepreneur Team Award 2015 van TeamVenture. Deze teams wisten op aspecten als samenhang, complementariteit en teamprestaties de meeste indruk te maken op de jury.

Strijd om titel beste ondernemersteam

De drie finalisten werden door de jury uit een lijst van tien genomineerden gekozen. De selectie vond plaats op basis van telefonische interviews met zakenrelaties die de ondernemersteams goed kennen en een uitgebreide vragenlijst die de teams hebben ingevuld. Volgens de jury, bestaande uit Peter van Meersbergen (managing partner InvestorMatch), Joris Hekelaar (‎Senior Principal Coaching Center of Excellence Accenture) en Sander Hulsman (Hoofdredacteur Computable),  laten de finalisten de beste mix van samenhang en diversiteit zien.

Stemmen op beste ondernemersteam

Iedereen kan vanaf nu zijn eigen oordeel vellen over welk team de hoofdprijs verdient. Op 2 februari vindt de finale plaats en dan bepaalt de jury op basis van de publieksstemmen en slotpresentaties welk team zich het 'Beste ondernemersteam van het jaar' mag noemen.

Kracht tonen

De award is een initiatief van businessdatingsite TeamVenture en wordt ondersteund door partijen als Accenture, Computable, Rabobank (Utrecht) en Exact. Deze organisaties willen met de verkiezing de kracht van ondernemersteams tonen en belonen. Eerdere winnaars waren  Vandebron en Admesy.

Kijk hier voor meer informatie.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie