Exact gaat samenwerken met Eshgro en Hewlett Packard Enterprise
Exact gaat samenwerken met Eshgro en Hewlett Packard Enterprise

Exact gaat samenwerken met Eshgro en Hewlett Packard Enterprise

Redactie Baaz
Exact kondigt een samenwerking aan met Hewlett Packard Enterprise (HPE) en cloud provider Eshgro gericht op mkb-bedrijven wereldwijd.

De Exact-applicaties in de private cloud sluiten naadloos aan op het Open Source HPE VPC-platform en de Bits Fabric cloud-oplossingen van Eshgro. Deze combinatie maakt eenvoudige uitbreiding van storage, computing en infrastructuur mogelijk. Mkb-bedrijven worden door deze samenwerking ondersteund bij het beveiligen en beheren van de bedrijfssoftware. Door deze hulp kunnen de mkb-ondernemers zich weer concentreren op hun kernactiviteiten. De gezamenlijke cloud-oplossing voldoet aan de hoogste eisen op security-gebied, doordat deze compliant is aan de ISAE 3402 type II-certificering van Stichting Corporate Governance.

Private cloud-oplossingen

Uit een onderzoek van Exact blijkt dat de interesse naar cloud-oplossingen in het Nederlandse mkb stijgt. Voor dit onderzoek vroeg het bedrijf ongeveer vierhonderd klanten. Dertig procent van de ondervraagde organisaties staat open voor meer verdieping rondom private cloud-oplossingen. Tachtig procent ziet de private cloud als veilig. Volgens Paul Ramakers, Managing Director Business Solutions bij Exact, zoeken bedrijven ondersteuning bij 'het naar de cloud gaan' met hun applicaties. 'Wij halen met de inzet van de private cloud de it-complexiteit uit een bedrijf waardoor mkb-bedrijven zowel lokaal als internationaal geen zorgen meer hebben over de continuïteit, beheer en beveiliging van hun applicaties.'

Expertise en ervaring

Exact kiest voor het private cloud platform van Eshgro, omdat het als leider in cloud-applicaties de expertise en ervaring heeft die aansluit bij de strenge kwaliteitseisen die klanten van Exact vragen. De samenwerking met HPE en Eshgro zorgt ervoor dat Exact nieuwe markten bereikt met nieuwe businessmodellen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie