Ervaar de vele voordelen van een refurbished iPhone 8

Ervaar de vele voordelen van een refurbished iPhone 8

Redactie Baaz
Nieuwe iPhones worden steeds duurder en de innovaties worden steeds kleiner. Dat maakt een refurbished iPhone kopen steeds meer het overwegen waard. De iPhone 8 is even krachtig als de iPhone X, nagenoeg even groot maar dan veel voordeliger. Je betaalt een fractie van de prijs als je kiest voor refurbished. Welke redenen zijn er nog meer om te kiezen voor een refurbished iPhone 8?

Wat is refurbished product?

Refurbished producten zijn eerder gebruikt. Klanten hebben de iPhone binnen 14 dagen geretourneerd óf zij hebben na 1 a 2 jaar gebruik gemaakt van een inruilprogramma.

Vervanging van kapotte onderdelen

Bij een refurbished product worden alle defecte onderdelen gerepareerd of vervangen voordat ze weer online te koop worden aangeboden. Dit gebeurt ook bij de refurbished iPhone 8.

Refurbished iPhone: Ideaal voor ondernemers

Een refurbished iPhone is niet alleen interessant voor particulieren, maar ook voor ondernemers. In de bedrijfswereld wordt een apparaat vaak heel specifiek gebruikt. Bovendien vormen de laatste innovaties niet de hoofdreden om een iPhone aan te schaffen. Betrouwbaarheid, duurzaamheid en prijsvoordeel zijn dat wél.

Producten zijn zo goed als nieuw

Er is vaak een stigma tegen de aankoop van refurbished elektronica omdat veel bedrijven geen strenge kwaliteitscontrole en programma's voor dergelijke apparatuur hebben. Daardoor worden er soms producten verkocht met gebreken en andere problemen. Gelukkig zijn er ook aanbieders die wél strenge kwaliteitscontroles uitvoeren met professionele programma’s en apparatuur, zoals Forza Refurbished. Hierdoor zijn deze refurbished producten, zoals de iPhone 8, technisch zo goed als nieuw.

Certificeringsproces

Elke refurbished iPad of iPhone doorloopt een certificeringsproces dat de volledige functionaliteit garandeert. Bovendien krijgt het een nieuwe batterij, mits deze een lagere capaciteit heeft dan 85%. Bij Forza krijg je dus een product die zo ‘goed als nieuw’ is. 

Kies voor refurbished en bespaar geld

Een refurbished iPhone is goed voor je portemonnee. Gemiddeld ben je zo’n 15 procent goedkoper uit. Het geeft ongetwijfeld een goed gevoel om een product van goede kwaliteit voor een schijntje aan te schaffen. Zo kun je bijvoorbeeld een 21,5-inch 2014 iMac laten opknappen voor 889 euro. Daarmee bespaar je maar liefst 160 euro. 

Zijn er ook nadelen aan refurbished?

Refurbished iPhones brengen voornamelijk voordelen met zich mee. Wees je echter ook bewust van de nadelen. Niet elk bedrijf biedt lange garantie. Verdiep je hier altijd even in. Kun je een paar maanden wachten met het ophalen van de iPhone 8? Dan brengt de aankoop van een refurbished model vrijwel geen nadelen met zich mee. De kwaliteit is uitstekend en je bespaart er veel geld mee.

Kies voor betaalbare kwaliteit met een refurbished iPhone

Een iPhone 8 kopen hoeft echt niet duur te zijn. Door te kiezen voor refurbished bespaar je een hoop geld, terwijl je toch kiest voor kwaliteit. Dit apparaat is krachtig en snel. Bovendien kun je verschillende apps downloaden die handig zijn voor school-, werk- en thuisgebruik. Bovendien is refurbished een duurzame keuze omdat onderdelen opnieuw worden gebruikt. En dat past natuurlijk helemaal bij deze tijd!

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie