EREDIVISIEBAL SEIZOEN 2024/2025  ‘DREAM TO BE A STAR’

EREDIVISIEBAL SEIZOEN 2024/2025 ‘DREAM TO BE A STAR’

Redactie Baaz

De Eredivisie en Derbystar hebben het ontwerp en het thema bekendgemaakt van de officiële Eredivisiebal voor het seizoen 2024/2025: ‘Dream to be a Star’. Het nieuwe ontwerp onderstreept de kracht van dromen. Want in het voetbal is niets onmogelijk, voor degenen die durven te geloven en te streven naar het onbereikbare.

De Eredivisie en Derbystar ontwikkelen voor ieder seizoen een officiële wedstrijdbal. Eerder gaven onder andere voetbalkunstenaar Piro, aanstormende talenten van platenlabel Top Notch, het Rijksmuseum, Johnny de Mol en Henk Schiffmacher de bal vorm.

Seizoen 2024/25: ‘Dream to be a Star’.

In het hart van iedere voetballer, op elk niveau schuilt een droom. Een ontembaar verlangen om te schitteren op het veld, het publiek in vervoering te brengen en de wereld te veroveren. Maar voetbaldromen gaan verder dan het winnen van prijzen of vergaren van roem. Het gaat om geloof in jezelf, samenwerken, groeien en doorzetten. Zij die durven te dromen volgen de bal, het symbool van grenzeloze ambitie en mogelijkheden.

Met ‘Dream to be a Star’ omarmen de Eredivisie en Derbystar de kracht van dromen om elke speler en fan te inspireren om hun eigen ster te worden. Op vrijdag 9 augustus wordt er tijdens de eerste Eredivisiewedstrijd van seizoen 2024/2025 officieel voor het eerst met de nieuwe bal gespeeld.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie