Een website laten bouwen? Dit is de meerwaarde!

Een website laten bouwen? Dit is de meerwaarde!

Redactie Baaz

Een onderneming kan tegenwoordig haast niet meer bestaan zonder website. Het is dé plek om gevonden te worden door potentiële klanten. In dit artikel lees je wat een website jou als ondernemer te bieden heeft en waarom het de moeite waarde is om het bouwen ervan uit de besteden.

Wat heeft een website te bieden?

Een bedrijfswebsite is vaak de eerste kennismaking van potentiële klanten met jouw onderneming. Dit maakt dat een website enkele belangrijke al dan niet essentiële functies vervult.

  • Visitekaartje: Een bedrijfswebsite laat zien wie je bent, wat je doet en wat je potentiële klanten te bieden hebt. Bovendien kun je er contactinformatie delen.
  • Verkoopkanaal: Als je producten verkoopt, kan een website fungeren als verkoopkanaal.
  • Contentplatform: Als je diensten verkoopt, biedt een website de ruimte om je visie en content met potentiële klanten te delen.

Wat is de meerwaarde van een website laten bouwen?

Vrijwel iedereen met enige kennis van de internetwereld kan in theorie een simpele website in elkaar draaien. Dit voldoet als je een krap budget hebt of maar weinig eisen aan een website stelt, maar is doorgaans niet de meest professionele keuze.

Het is zakelijk verstandiger om een website te laten bouwen door een professioneel webdevelopment bureau, zoals SocialLane in Den Haag. Het is wellicht een flinke investering, maar dit betaalt zich onderaan de streep altijd uit.

Uitbesteden bespaart tijd. Het bouwen van een website is behoorlijk tijdsintensief, met name als je het voor het eerst doet. Die tijd kun je nu aan andere werkzaamheden besteden.

Uitbesteden garandeert kwaliteit. Een webdesigner levert een strakke website, die vlekkeloos functioneert en jouw visie uitstraalt.

Uitbesteden zorgt voor een uniek eindresultaat. Een webdesigner is niet gebonden aan standaard formats, plug-ins en thema’s, maar ontwerpt een volledig op-maat-gemaakte website voor jou.

Uitbesteden zorgt voor vindbaarheid. Een website kan snel verloren gaan in een zoekmachine. Een webdesigner houdt ook hier rekening mee en zorgt er met enkele trucs voor dat jouw bedrijfswebsite goed te vinden is.

 

Photo by Carlos Muza 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie