Een eigen mailserver zonder hardware-investering

Een eigen mailserver zonder hardware-investering

Redactie Baaz

Een Microsoft Exchange-server aanschaffen om te kunnen e-mailen is voor sommige MKB'ers een te grote investering. Halma Automatisering komt met een alternatief: een abonnement op een mailserver op afstand.

Halma Automatisering is een leverancier van internetservices en systeembeheer. MKB'ers kunnen zich abonneren op een Kerio MailServer. Bedrijven met maar een paar medewerkers krijgen zo de beschikking over een mailserver, zonder te hoeven investeren in hardware. Voor bedrijven met verschillende locaties en weinig personeel voor onderhoud en beheer is de gedeelde mailserver ook een goed alternatief. Kosten voor licenties worden gedeeld met alle gebruikers en het beheer wordt verricht door Halma.

Kerio MailServer
De Kerio MailServer wordt door Halma aangeprezen als een betaalbaar en betrouwbaar alternatief voor Microsoft Exchange. De MailServer biedt e-mail, contactinformatie, agenda- en taakbeheer en integreert antivirus, anti-spam, back-up en archivering met uitgebreide e-mailbeveiliging. Bedrijven hoeven niet te investeren in hard- en software, maar kunnen op basis van een abonnement gebruik maken van de mogelijkheden van de mailserver. Ze hoeven niet te beschikken over een IT-afdeling met bijbehorende specialisten.

 


Bron: Persbericht Halma Automatisering

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie