Echt waar: er komt een zomerschool voor vrouwelijke ondernemers

Bart Remmers
Deze zomer kunnen vrouwelijke ondernemers zich aansluiten bij de eerste editie van de Female Hub Summer School.

Het initiatief van Suzanne Mau-Asam, eigenaresse van het succesvolle Doors Open Female Hub biedt ambitieuze vrouwen de kans om zich drie dagen lang helemaal op zichzelf en hun bedrijf te focussen. Er worden masterclasses, 1-op-1 coachingsessies en brainstorms georganiseerd, maar ook yogalessen op het strand, gezonde ontbijtsessies en een verrassende citytour met walking diner. Leren, ontwikkelen, sparren en netwerken staan bij de Summer School voorop.

Co-working- en co-learninglocatie

Suzanne Mau-Asam opende op 1 januari van dit jaar Doors Open Female Hub in de Javastraat: een co-working- en co-learninglocatie voor vrouwelijke ondernemers. Het concept, waarbij vrouwen een werkplek kunnen huren, gecoacht kunnen worden en gratis masterclasses volgen, sloeg direct aan. 

'De eerste proefdagen waren uitverkocht en inmiddels zijn er tientallen vrouwen die zich bij de Female Hub hebben aangesloten,' licht Suzanne toe. 'Het gaat niet alleen om het feit dat je een fysieke plek hebt om te werken, maar vooral ook dat je met en van elkaar kunt leren, van elkaars netwerk gebruik kunt maken en ervaringen kunt delen.'

Female Hub

Het idee voor de Summer School sluit naadloos aan bij het concept van de Female Hub. Ook tijdens de Summer School staat het netwerken, sparren en leren van en met anderen voorop. In groepen van maximaal 10 werken de vrouwelijke ondernemers drie dagen lang aan hun eigen ontwikkeling en aan hun bedrijf. Dit doen ze niet alleen vanuit de Female Hub in de Javastraat, maar ook op het Scheveningse strand en in de Haagse binnenstad. 

De Summer School vindt plaats in augustus. De inschrijving start op 21 juni tijdens de tweemaandelijkse netwerkborrel van Doors Open Female Hub. Meer informatie over de Female Hub Summer School is hier te vinden.
 

afbeelding van Bart Remmers
Door: Bart Remmers

Bart Remmers | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Bart