Ebury kondigt strategische groeiplannen in Brazilië aan
Ebury met strategische groeiplannen in Brazilië

Ebury kondigt strategische groeiplannen in Brazilië aan

Redactie Baaz

Toonaangevende fintech presenteert uitbreiding van productaanbod op Money 20/20 Europe in Amsterdam

Ebury, wereldwijde financiële dienstverlener en een van Europa's toonaangevende fintechs, kondigt plannen aan om haar aanbod in Brazilië en de rest van Latijns-Amerika te versterken. De uitbreiding in Latijns-Amerika is een belangrijke stap in de wereldwijde groeistrategie van Ebury en bouwt voort op de overname van Bexs die vorig jaar werd aangekondigd. Bexs is een Braziliaanse bank met meer dan 30 jaar ervaring in internationale betalingen en valutarisicobeheer. Ook biedt het buitenlandse valuta-oplossingen voor het MKB, en schaalbare technologische oplossingen (API’s) voor belangrijke digitale spelers zoals Nubank, Ebanx, Nuvei en PPRO.

Innovatieve producten en uitbreidingen op Braziliaanse markt

Als onderdeel van haar groeiplannen versterkt Ebury het team in Brazilië en gaat het lokaal meer producten lanceren. Een van deze producten is de Multi-Currency Accounts, een baanbrekende oplossing voor Braziliaanse importeurs en exporteurs. Daarnaast zal Ebury productupgrades doorvoeren in activiteiten op de Braziliaanse markt. De organisatie heeft geïnvesteerd in schaalbare API-oplossingen voor bedrijven, zoals haar white-label propositie die naadloos geïntegreerd kan worden met systemen van derden. Andere lanceringen omvatten de uitbreiding van het aanbod van Vreemde Valuta Rekeningen, met een grotere wereldwijde dekking. Onlangs lanceerde Ebury haar 11e lokale Vreemde Valuta Rekening in Singapore (SGD), wat hen positioneert als een belangrijke speler op de markt, met het meest uitgebreide scala aan lokale rekeningen.

Ebury onthult toekomstvisie op Money 20/20 Europe

Ebury zal haar gedetailleerde plan aankondigen op het Money 20/20 Europe event dat plaatsvindt van 6 tot 8 juni in Amsterdam. Het evenement brengt fintech-bedrijven van over de hele wereld samen om ervaringen en kennis uit te wisselen over de payments wereld en andere innovaties, zoals cryptocurrency, digitale portefeuilles en kunstmatige intelligentie.

"We kijken ernaar uit om de uitbreidingsplannen van Ebury en de nieuwe digitale oplossingen te presenteren op Money 20/20. Brazilië is een belangrijk groeigebied voor Ebury. Met zijn grote omvang en meer dan 170 miljoen internetgebruikers, biedt het land enorme kansen op het gebied van internationale betalingen,” zegt Fernando Pierri, Global Chief Commercial Officer bij Ebury, gevestigd in Brazilië. “In een steeds meer onderling verbonden wereldwijde markt zijn de diensten van Ebury ontworpen om veilige, naadloze internationale transacties mogelijk te maken en om bedrijven meer vertrouwen te geven om valutaschommelingen adequaat te managen. Onze uitbreiding verbindt Braziliaanse importeurs en exporteurs digitaal met Azië, Noord-Amerika, Europa en andere regio's."

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie